• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkese merhaba

cansu55-

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2022
6
1
1
24
Merhabalar aşılama işlemi gördüm bugün 14. Gün. Gebelik için kan testi verdim gebelik var çıktı referansı 9 çıktı doktor iki gün sonra gelip tekrar kan vermemi istedi birde yağlı bir iğne verdi yalnız kanamam var doktoru aradım kimyasal gebelik olabilir dediler düşük mü yapıyorum acaba lütfen bilgisi olan yazabilir mi

Merhabalar aşılama işlemi gördüm bugün 14. Gün. Gebelik için kan testi verdim gebelik var çıktı referansı 9 çıktı doktor iki gün sonra gelip tekrar kan vermemi istedi birde yağlı bir iğne verdi yalnız kanamam var doktoru aradım kimyasal gebelik olabilir dediler düşük mü yapıyorum acaba lütfen bilgisi olan yazabilir mi
Nasıl bi kanamanız var bazı gebelikler de ilk 3 ay kanama olabiliyor

Nasıl bi kanamanız var bazı gebelikler de ilk 3 ay kanama olabiliyor
Zaten daha çok yeni oldugunu söylediler akşam başladı ilk kahverengi lekelenme geldi daha sonda kan ve kahverengi şeklinde geldi az değildi gelen miktar ama çokta değildi çok endişelendim

Şuanda kesildi kanamam yalnız dediğim gibi karışım geldi sizce düşük yapmış olabilir miyim
sonucunuz 9 bu değerle düşük yapamazsınız yani yaparsınız evet ama bence hissetmezsiniz kimyasal gebelik olabilir kese 1500 olunca görünüyor

Back