• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkese merhaba, okuyup yorum yaparsanız çok sevinirim:)

yakamoz19

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
lisede yakın arkadaşımla aynı sınıfta olan bir erkek arkadaşı vardı lisedeyken tanışmıyoduk ancak okul bittikten sonra tanışıp konuşmaya başladık. uzun bir süredir de akşamları internette falan konuşuyoruz bazen de telefonla mesajlaşıyoruz. onunla konuşurken gayet arkadaşca konuşmamız bittikten sonra tüm konuşmayı düşünüp ilerisiyle ilgili ufak hayaller kurmaktan kendimi alamıyorum şuana kadar öyle sevdiğim aşık olduğum biri olmadı belki de benim hep kendimi engellemeye çalışmamdan kaynaklandı bilmiyorum. 2 hafta önce birlikte sinemaya gidelim mi dedi olur dedim gittik falan tam o dönemde yakın arkadaşımın bir arkadaşıyla tanıştık işte çocuk bana ilgi duymuş ama istemediğimi belli ettim bunu da ona anlatmamıştım o sonra ortak arkadaşımızdan duydu ben de benim içn bişey ifade etmediği için söylemedim dedim şakayla takıldı falan hayırlı olsun diye şuan benimle konuşurken eskiye göre baya ilgisiz yada ben öyle hissediyorum arkadaşım kelimesini vurguluyo sürekli. ben normalde hislerimi pek belli edemem o da öyle biri sizce benimle ilgili ne düşünüyo yada ben ne yapmalıyım daha ortada çok fazla hissettiğim bişey yok ama olmasını isterim beni sevmesini isterim yani... şimdiden teşekkür ederim bu ilk konum bu arada forumu yakından takip etmeme rağmen yeni üye oldum gerekten samimi ve güzel bir forum:)

hoşbuldum canım buyrunnnnnnnnn
ona ne düşünüyosun diye soramam yani nasıl diyim ortada bişey yokken böyle sorup nerden ıkarıyosun gibi bi cevap almak var. senden hoşlanıyorum diyebilceğinden emin olsam bile ben sana farklı şeyler hissetmeye mi başlıyorum gibi bişeyler söyleyemem sanırım :çok üzgünüm:

Bence fazla hayallere kapılmasan iyi olur. Sen hislerini fazla belli etme.
Arkadaşım diye vurguladığına göre henüz hazır değil ve gidişata göre karar verecek gibi. Üzerine düşersen de yanlış anlama olabilir, havaya girebilir.
Normal arkadaş gibi davran.
Zaten içinde bazı duyguları varsa kendi açıklasın.
Sabret ve akışına bırak, doğal davran derim.

ben mi yanlış anladım bilmiyorum ama sanırım siz sevgili değilsiniz
konuşuyorsunuz mesajlaşma falan var ama adı koyulmamış
öyleyse senin tepkileri merak ettiği için öyle davranıyodur yada gerçekten konuşmak istemiyodur

doğru anlamışsın arkadaşız sadece. konuşuyoruz da bilmiyorum olabilir ben her zamanki gibi davranıyorum içimden geldiği gibi zaten bişeylerin garip gittiğini hissedersiniz ya sanki normal arkadaştan biraz farklı gelir öyle bişey.bişeyler hissetmenin başındayım sanırım ama onun ne hissettiğini neden tutumunu biraz değiştirdiğini anlamıyorum

bence diger teklifi reddettiginizde anlamis ona karsi olan hislerinizi o yuzden soguk davraniyo
ve arkadasim kelimesini vurguluyo. Cok kaptirma kendini sonra daha cok uzulurusn benden sana tavsiye...

erkekler arkadaş olmayı bilmezler tatlım
heleki okuldan yada kurstan falan arkadaşın diilse
çnkü sizi arkadaşın tanıştırmış neden senle arkadaşlık etmek istesinki
kesinlikle sana karşı boş diil
belliki bu olay onu telaşlandırmış seni kaybetme korkusu yaşamış
karşındaki insan kaç yaşında bilmiyorum
genede sen kendini kaptır arkadaş arkadaş takıl
canına tak ettiğinde sana açılcaktır
ama sen o güne kadar renk vermeyerimseniben

Back
X