Lekeler, Çiller Herkese merhaba kantaron yağı kullanan var mı

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
kantaron yağının 3 tane maskesini denedim mükemmel sonuçlar aldım. Aşağıdaki tarifleri uyguladım

KANTARON YAĞI MASKE TARİFLERİ

Kantaron yağı, düzenli kullanıldığında ciltteki renk farklılıklarını dengeler, cilt hücrelerini onarıp, kırışıklıkları azaltarak cildin daha sağlıklı ve parlak görünmesini sağlar.

Siz de evde kantaron yağı ile hazırlayacağınız pratik ve etkili maskeler ile harika sonuçlar elde edebilir, cildinizi şımartabilirsiniz. İşte sizin için hazırladığımız birbirinden etkili o maskeler:

1. Cildi Beyazlatan Maske

Malzemeler

1 yemek kaşığı yoğurt (tercihen ev yapımı)
1 tatlı kaşığı kantaron yağı

Uygulanışı
Malzemeleri uygun bir kapta karıştırın ve temiz cilde bir fırça ya da parmaklarınızın yardımı ile uygulayın. Ortalama 15 dakika sonra (tamamen kuruduktan sonra), cildinizde kuruyan maskeyi parmak uçlarınız ile ıslatmadan ovarak çıkartın. Dilerseniz bir kat daha sürerek işleme devam edebilirsiniz. Maskeyi cildinizden çıkardıktan sonra, ılık su ile cildinizi yıkayarak arındırın. Havlu kağıt ile kuruttuğunuz cildiniz cilt bakımı rutininiz içn hazır artık.

Dikkat: Haftada iki kez uygulanması tavsiye edilir. Maskeyi yaptıktan sonra güneş ışığına maruz kalınmaması adına akşamları uygulanması, gündüz uygulanacaksa mutlaka güneş kremi kullanılması tavsiye edilir.

2. Cildi Neme Doyuran Maske

Malzemeler

1 yemek kaşığı süzme bal

Uygulanışı
Malzemeleri uygun bir kapta karıştırın ve temiz cilde bir fırça ya da parmaklarınızın yardımı ile uygulayın. Ortalama 15 dakika sonra, cildinizi ılık su ile yıkayarak arındırın. Havlu kağıt ile kuruttuğunuz cildiniz cilt bakımı rutininiz içn hazır artık.

Dikkat: Haftada iki kez uygulanması tavsiye edilir. Maskeyi yaptıktan sonra güneş ışığına maruz kalınmaması adına akşamları uygulanması, gündüz uygulanacaksa mutlaka güneş kremi kullanılması tavsiye edilir.

3. Cildi Siyah Noktalardan Temizleyen Maske

Malzemeler

1 tatlı kaşığı türk kahvesi

Uygulanışı
Malzemeleri uygun bir kapta karıştırın ve temiz cilde bir fırça ya da parmaklarınızın yardımı ile uygulayın. Özellikle siyah noktaların olduğu kısımları parmak uçlarınızla nazik bir şekilde ve dairesel hareketlerle ovun. Ortalama 15 dakika sonra, cildinizi ılık su ile yıkayarak arındırın. Havlu kağıt ile kuruttuğunuz cildiniz cilt bakımı rutininiz içn hazır artık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben uzun bir süre pamuk ile sivilce lekelerimin ve gözeneklerimin üstüne uyguladım uyumadan önce ama maalesef hiçbir faydasını göremedim halbuki orijinal yağ olmasına rağmen :KK43:

X