- 24 Kasım 2022
- 1
- 3
- 1
- 22
- Konu Sahibi Dhdhhdhsjsns
-
Adam evlenmekle kandırmış ve kız yazmıs sevgisiz büyüdüm diye.psikolojisi de var bu işin,illa kızı suclamazsanız rahatlayamıyorsunuz vallaBöyle şeyleri onemsediginiz yeni mi geldi aklınıza
Sarhostunuz hatirlamiyodunuz sanirim
Sevgiyle ne alakası var parmak sokmanın yahuAdam evlenmekle kandırmış ve kız yazmıs sevgisiz büyüdüm diye.psikolojisi de var bu işin,illa kızı suclamazsanız rahatlayamıyorsunuz valla
ya gerçekten güvenip yaparsa?Simdi bir kazana su dolduyorsun icinde yarasa kanadi, kurbaga bacagi, yilan gozu kaynatiyorsun. Bu islem boyunca surekli “el ele el ele hele nere benim bekere” diyorsun. Karisim kaynar kaynamaz cosss icine oturuyorsun. 13dk 13 saniye boyunca otur sonra kalk. Karisim kirmiziysa gecmis olsun senin bkr bay bay yesilse rahat olabilirsin. Bu tarifi iksir hocam sayin snapeden aldim guvenebilirsin.
Fake kullanici oldugu icin sorun degil.ya gerçekten güvenip yaparsa?
Kanama yoksa bi sey yokturBen 20 yaşındayım sevgisiz büyümüş biriyim yani bu anlatıcağım şeye ne kadar bahane olur bilmiyorum ama liseyi bitirmiştim 17 yaşındaydım biriyle tanıştım kötü taraflarını görmezden geldim seni seviyorumlara ciddi düşünüyoruz evlenicez laflarına inandım neyse konuyu sürekli cinselliğe getirmeye başladı ben istemiyordum tabi mesajlaşarak cinsellik yapmak istiyordu yani bu yuzden çok tartıştık ayrıldık falan sonra tekrar konuşmaya başladık yine aynı konular açıldı bu sefer kabul ettim salak gibi şöyle oldu o cinsel bı şeyler yazıyordu ben de sadece evet falan yazıyordum ama hiçbir şey hissetmedim ve hoşuma da gitmedi bunu ona söyledim o da parmağımı vajinama sokmami istedi sordum kızlık zarı bozulur mu diye yok sadec cinsel organla bozulur dedi ben de inandım çok aptalca biliyorum işaret parmağımın ucunu sadece ucunu soktum sonra çıkardım ve bı daha yapmadım bekaret testi yapıyım diyorum ama cesaret edemiyorum bulunduğum şehirde de özel hastane yok bu olay yüzünden kendime gelemedim psikolojim bozuldu hiç iyi değilim acaba bozulmuş mudur diye düşünmekten kafayı yiycem bilgisi olan birileri bana yardımcı olabilir mi lütfen böyle şeyler bizim için çok önemlidir öyle bir şey olduysa mahvolurum
Adama yaranmaya,onu kaybetmemeye öalışmış,bunu da mı anlamadınızSevgiyle ne alakası var parmak sokmanın yahu
Özel doktora git onlar bilirBen 20 yaşındayım sevgisiz büyümüş biriyim yani bu anlatıcağım şeye ne kadar bahane olur bilmiyorum ama liseyi bitirmiştim 17 yaşındaydım biriyle tanıştım kötü taraflarını görmezden geldim seni seviyorumlara ciddi düşünüyoruz evlenicez laflarına inandım neyse konuyu sürekli cinselliğe getirmeye başladı ben istemiyordum tabi mesajlaşarak cinsellik yapmak istiyordu yani bu yuzden çok tartıştık ayrıldık falan sonra tekrar konuşmaya başladık yine aynı konular açıldı bu sefer kabul ettim salak gibi şöyle oldu o cinsel bı şeyler yazıyordu ben de sadece evet falan yazıyordum ama hiçbir şey hissetmedim ve hoşuma da gitmedi bunu ona söyledim o da parmağımı vajinama sokmami istedi sordum kızlık zarı bozulur mu diye yok sadec cinsel organla bozulur dedi ben de inandım çok aptalca biliyorum işaret parmağımın ucunu sadece ucunu soktum sonra çıkardım ve bı daha yapmadım bekaret testi yapıyım diyorum ama cesaret edemiyorum bulunduğum şehirde de özel hastane yok bu olay yüzünden kendime gelemedim psikolojim bozuldu hiç iyi değilim acaba bozulmuş mudur diye düşünmekten kafayı yiycem bilgisi olan birileri bana yardımcı olabilir mi lütfen böyle şeyler bizim için çok önemlidir öyle bir şey olduysa mahvolurum
Yarım saat önce üye olup parmakla kızlık zarı sokmalı önüne gelen konulara -üstelik konuların üstünden aylar geçmiş olmasına rağmen- yorum yapmak….Özel doktora git onlar bilir
EeeeeYarım saat önce üye olup parmakla kızlık zarı sokmalı önüne gelen konulara -üstelik konuların üstünden aylar geçmiş olmasına rağmen- yorum yapmak….
Allah affetsin sabah sabah çok güldüm yaaBuraya çok güldüm askdkflfl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?