Herkese merhaba burayı ilk defa kullanıyorum size içimi kemiren bi şey anlatmak istiyorum

Dhdhhdhsjsns

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2022
1
3
1
22
Ben 20 yaşındayım sevgisiz büyümüş biriyim yani bu anlatıcağım şeye ne kadar bahane olur bilmiyorum ama liseyi bitirmiştim 17 yaşındaydım biriyle tanıştım kötü taraflarını görmezden geldim seni seviyorumlara ciddi düşünüyoruz evlenicez laflarına inandım neyse konuyu sürekli cinselliğe getirmeye başladı ben istemiyordum tabi mesajlaşarak cinsellik yapmak istiyordu yani bu yuzden çok tartıştık ayrıldık falan sonra tekrar konuşmaya başladık yine aynı konular açıldı bu sefer kabul ettim salak gibi şöyle oldu o cinsel bı şeyler yazıyordu ben de sadece evet falan yazıyordum ama hiçbir şey hissetmedim ve hoşuma da gitmedi bunu ona söyledim o da parmağımı vajinama sokmami istedi sordum kızlık zarı bozulur mu diye yok sadec cinsel organla bozulur dedi ben de inandım çok aptalca biliyorum işaret parmağımın ucunu sadece ucunu soktum sonra çıkardım ve bı daha yapmadım bekaret testi yapıyım diyorum ama cesaret edemiyorum bulunduğum şehirde de özel hastane yok bu olay yüzünden kendime gelemedim psikolojim bozuldu hiç iyi değilim acaba bozulmuş mudur diye düşünmekten kafayı yiycem bilgisi olan birileri bana yardımcı olabilir mi lütfen böyle şeyler bizim için çok önemlidir öyle bir şey olduysa mahvolurum

Sokmayıp soktum deseydin sen de istemişsin itiraf et yok kızlık zarı çok önemli vay bozuldu mu bozulmadı mı muhabbetinden nefret ediyorum ayrıca ya evlenene kadar kilit takın o zaman.

Cinsellik out sevgi in oldu mu acaba parmağınızı sokarken cidden ne olacağını düşünüyorsunuz. Bu arada hala bakiresiniz sorunuz buysa

Böyle şeyleri onemsediginiz yeni mi geldi aklınıza
Sarhostunuz hatirlamiyodunuz sanirim
Adam evlenmekle kandırmış ve kız yazmıs sevgisiz büyüdüm diye.psikolojisi de var bu işin,illa kızı suclamazsanız rahatlayamıyorsunuz valla

Mübarek herkes stand-upçı kesilmiş. Bilemiyor olabilir? 20 yaşında diye herbi b.ku bilmek zorunda değil. Merak etmiş yapmış. Siz onu eziklemeyin diye de yumuşatarak anlatmış. Muhtemelen googledan bakınca kötü şeyler okudu. O da buraya yazıp bir nebze bi şey olmaz denilmesini bekledi. Burda dalga geçen 10 kişinin 9u vajina resmi çiz desek çizemez. Soruyu küçümsüyorlar. Fizik kanunundan bile dem vuran var. He çap, sürtünme kuvveti vs ile bilimadamları vajinal deney yapmışlar.

Soruna cevap olarak konu sahibi sıkıntı yok. Bir daha yapma korkacaksan sadece.

Adam evlenmekle kandırmış ve kız yazmıs sevgisiz büyüdüm diye.psikolojisi de var bu işin,illa kızı suclamazsanız rahatlayamıyorsunuz valla
Sevgiyle ne alakası var parmak sokmanın yahu

ya gerçekten güvenip yaparsa?

Kanama yoksa bi sey yoktur
Sevgiyle ne alakası var parmak sokmanın yahu
Adama yaranmaya,onu kaybetmemeye öalışmış,bunu da mı anlamadınız

Özel doktora git onlar bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…