• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkese merhaba burayı ilk defa kullanıyorum size içimi kemiren bi şey anlatmak istiyorum

Dhdhhdhsjsns

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2022
1
3
1
22
Ben 20 yaşındayım sevgisiz büyümüş biriyim yani bu anlatıcağım şeye ne kadar bahane olur bilmiyorum ama liseyi bitirmiştim 17 yaşındaydım biriyle tanıştım kötü taraflarını görmezden geldim seni seviyorumlara ciddi düşünüyoruz evlenicez laflarına inandım neyse konuyu sürekli cinselliğe getirmeye başladı ben istemiyordum tabi mesajlaşarak cinsellik yapmak istiyordu yani bu yuzden çok tartıştık ayrıldık falan sonra tekrar konuşmaya başladık yine aynı konular açıldı bu sefer kabul ettim salak gibi şöyle oldu o cinsel bı şeyler yazıyordu ben de sadece evet falan yazıyordum ama hiçbir şey hissetmedim ve hoşuma da gitmedi bunu ona söyledim o da parmağımı vajinama sokmami istedi sordum kızlık zarı bozulur mu diye yok sadec cinsel organla bozulur dedi ben de inandım çok aptalca biliyorum işaret parmağımın ucunu sadece ucunu soktum sonra çıkardım ve bı daha yapmadım bekaret testi yapıyım diyorum ama cesaret edemiyorum bulunduğum şehirde de özel hastane yok bu olay yüzünden kendime gelemedim psikolojim bozuldu hiç iyi değilim acaba bozulmuş mudur diye düşünmekten kafayı yiycem bilgisi olan birileri bana yardımcı olabilir mi lütfen böyle şeyler bizim için çok önemlidir öyle bir şey olduysa mahvolurum

Ben 20 yaşındayım sevgisiz büyümüş biriyim yani bu anlatıcağım şeye ne kadar bahane olur bilmiyorum ama liseyi bitirmiştim 17 yaşındaydım biriyle tanıştım kötü taraflarını görmezden geldim seni seviyorumlara ciddi düşünüyoruz evlenicez laflarına inandım neyse konuyu sürekli cinselliğe getirmeye başladı ben istemiyordum tabi mesajlaşarak cinsellik yapmak istiyordu yani bu yuzden çok tartıştık ayrıldık falan sonra tekrar konuşmaya başladık yine aynı konular açıldı bu sefer kabul ettim salak gibi şöyle oldu o cinsel bı şeyler yazıyordu ben de sadece evet falan yazıyordum ama hiçbir şey hissetmedim ve hoşuma da gitmedi bunu ona söyledim o da parmağımı vajinama sokmami istedi sordum kızlık zarı bozulur mu diye yok sadec cinsel organla bozulur dedi ben de inandım çok aptalca biliyorum işaret parmağımın ucunu sadece ucunu soktum sonra çıkardım ve bı daha yapmadım bekaret testi yapıyım diyorum ama cesaret edemiyorum bulunduğum şehirde de özel hastane yok bu olay yüzünden kendime gelemedim psikolojim bozuldu hiç iyi değilim acaba bozulmuş mudur diye düşünmekten kafayı yiycem bilgisi olan birileri bana yardımcı olabilir mi lütfen böyle şeyler bizim için çok önemlidir öyle bir şey olduysa mahvolurum
Doğru demiş, vajina akıllı bir organ. Gerçek erkek penisi olmadığı sürece bozulmuyor 30 cmlik patlıcan da olsa. Vajinadaki reseptörler gerçek penis mi değil mi algılayabiliyor.

Troll müsün anlamadım ki... Gerçi bu ülkede kendi cinsel organını tanımayan o kadar çok insan var ki. Gerçek bile olabilirsiniz.
Kadın hastalıklarından randevu alıp muayene olsanıza.. Buradan nasıl bir yardım bekliyorsunuz ki? Kaldı ki bizim cevaplarımız seni ne kadar tatmin edecek? İçinde kuşku kalacağına git muayene ol.

Simdi bir kazana su dolduyorsun icinde yarasa kanadi, kurbaga bacagi, yilan gozu kaynatiyorsun. Bu islem boyunca surekli “el ele el ele hele nere benim bekere” diyorsun. Karisim kaynar kaynamaz cosss icine oturuyorsun. 13dk 13 saniye boyunca otur sonra kalk. Karisim kirmiziysa gecmis olsun senin bkr bay bay yesilse rahat olabilirsin. Bu tarifi iksir hocam sayin snapeden aldim guvenebilirsin.

Ben 20 yaşındayım sevgisiz büyümüş biriyim yani bu anlatıcağım şeye ne kadar bahane olur bilmiyorum ama liseyi bitirmiştim 17 yaşındaydım biriyle tanıştım kötü taraflarını görmezden geldim seni seviyorumlara ciddi düşünüyoruz evlenicez laflarına inandım neyse konuyu sürekli cinselliğe getirmeye başladı ben istemiyordum tabi mesajlaşarak cinsellik yapmak istiyordu yani bu yuzden çok tartıştık ayrıldık falan sonra tekrar konuşmaya başladık yine aynı konular açıldı bu sefer kabul ettim salak gibi şöyle oldu o cinsel bı şeyler yazıyordu ben de sadece evet falan yazıyordum ama hiçbir şey hissetmedim ve hoşuma da gitmedi bunu ona söyledim o da parmağımı vajinama sokmami istedi sordum kızlık zarı bozulur mu diye yok sadec cinsel organla bozulur dedi ben de inandım çok aptalca biliyorum işaret parmağımın ucunu sadece ucunu soktum sonra çıkardım ve bı daha yapmadım bekaret testi yapıyım diyorum ama cesaret edemiyorum bulunduğum şehirde de özel hastane yok bu olay yüzünden kendime gelemedim psikolojim bozuldu hiç iyi değilim acaba bozulmuş mudur diye düşünmekten kafayı yiycem bilgisi olan birileri bana yardımcı olabilirbiraz mi lütfen böyle şeyler bizim için çok önemlidir öyle bir şey olduysa mahvolurum
Bu konu fake. Konu sahibi valla degil dese de inanmam. Zira bu devirde boyle bir soruyu kimse bu sekilde sormaz.
Cinsellik ile ilgili konularda Fake konu acmak "Out" olmadi mi yahu?!?

kanama olmadıysa bekaretiniz bozulmamıştır. Bir doktordan öğrenmiştim bekaret denilen şey öyle bisiklete oturdum, yere düştüm, oramı kaşıdım, parmağımı soktumla bozulmazmış.

Böyle şeyleri onemsediginiz yeni mi geldi aklınıza
Sarhostunuz hatirlamiyodunuz sanirim

Back