herkes var ama yanlızım kulubü

yumy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2008
1.944
6
158
Ankara
baktım baktım kendime uygun bir kulup bulamyınca bende yenisini kurayım dedim akraba var kardeş var ama hiç birisiye ilişkiniz yoksa buyurun :))) sebep ufak büyük ne olursa olsun ne anlamsız şeyler için birbirimizden uzağız anlatalım benimki bayağı derin ...yani tüm bağlar kopmuş da ben hayallerle bağlamaya çalışıyorum onları ama hepsi birer seraptan ibaret...a.s.:nazar:

selam topigin hayirl olsun benimde senden farkim yok galiba

ya benimkilere aslinda yanimda degiller demememin sebebbi benim yurt disinda olmamda olabilir onlara ihtiyat olsa bile gidemiyorsun onlar gelemiyo belki yakin olsak iyi olurdu ama iste ben evlendim uzaga geldim belkide ondan yoksa trye gidince öyle degiliz

Benimki kırgınlık değil sadece uzakta olmak kardeşlerimden,ailemden,aynı ülkede fakat ayrı şehirlerdeyiz o kadar ihtiyacım varki onlara hepsinide çok özlüyorum,akrabalarımdan bahsetmeyeceğim çünkü bu zamana kadar kendi açımdan hiç iyi bi akraba görmedim:(

valla katılıyorum herkes en iyi bildiği dünyadan sözedermiş benimkide o misal ne kardeşin nede akrabanın iyisini görmedim.ufacık bişeyde herşey yerlebir oluyor çocukken şunu yaptın bunu yaptın daha hala onun intikamını güdüyolar.böyle oluncada herkess biribirine kin güdüyo.amaaaan herkesi kendi vicdanınla başbaşa bırakıyorum.sevgiler kızlarrrrrrrr

valla katılıyorum herkes en iyi bildiği dünyadan sözedermiş benimkide o misal ne kardeşin nede akrabanın iyisini görmedim.ufacık bişeyde herşey yerlebir oluyor çocukken şunu yaptın bunu yaptın daha hala onun intikamını güdüyolar.böyle oluncada herkess biribirine kin güdüyo.amaaaan herkesi kendi vicdanınla başbaşa bırakıyorum.sevgiler kızlarrrrrrrr

çok katılıyorum sana...aynı dertden muzdaripiz be canım...rabbim biliyo görüyo ya

bende kalabalık içinde yalnız olanlardanım .çevrende ister kardeşin ister anan baban ister kocan,isterseçocukların olsun senin ruh dünyana giremiyorlarsa yalnızsın arkadaş.herkesin senden bi beklentisi var ama sen ne hissediyosun neler istiyosun diyen yok.sessizce çığlık çığlığa bağırıyorum duyan yok mu?

bende yalnızlardanım, etrafta birsürü çöplük adam var, herkes tatlısu balığı, en ufak bir sıkıntında halin nedir nasılsın diye sormaz oluyor insanlar. hemde değer verdiğini sandığın yanında olması gerektiğine inandığın insanlar... akraba dersen zaten var ama yok, hiçbirisini akrabam olarak kabul etmiorum. yalnızım işte...

Back