- 17 Aralık 2013
- 353
- 140
-
- Konu Sahibi dimple2015
ınek sutunu sevmem pek aslan sutu candıromur boyu mutlu olursunuz ins... sadece aslan sutu mezusu bana ters. inek sutu tavsiye ederim ...
İyi de yanlış anlamayın da niye eş ailesi için kendi ailenizi ezip geçiyorsunuz ki.O isler oyle mi kaliyo saniyosun aaahh ahhh esimin ailesiyle tanistigimda dedimki benim ailem bu insanlar olmali hatta o kadar abarttim ki kendi anne babamdan daha cok sevdim onlarda kizlarindan ayirt etmediler esim askere gitti ona ragmen her hafta ciktim gittim deli oldum herbirine..hic unutmam babalar gununde kendi babama hediye almadim gittim onun babasina pahali bi hediye aldim ve babam bunu gorup cok uzuldu kirildi falan filan..suan 7 yillik evliyim ilk 2 aydan sonra hepsi degisti gercek yuzleri belli oldu gelin olup eve girince anlasiliyor tek tesellim esim..ailesinden nefret ediyorum suan..
Umarim dedigin gibi kalirlarda mutlu olursun
valla canım benım aılemın yerımı kımse tutamaz bu bir,O isler oyle mi kaliyo saniyosun aaahh ahhh esimin ailesiyle tanistigimda dedimki benim ailem bu insanlar olmali hatta o kadar abarttim ki kendi anne babamdan daha cok sevdim onlarda kizlarindan ayirt etmediler esim askere gitti ona ragmen her hafta ciktim gittim deli oldum herbirine..hic unutmam babalar gununde kendi babama hediye almadim gittim onun babasina pahali bi hediye aldim ve babam bunu gorup cok uzuldu kirildi falan filan..suan 7 yillik evliyim ilk 2 aydan sonra hepsi degisti gercek yuzleri belli oldu gelin olup eve girince anlasiliyor tek tesellim esim..ailesinden nefret ediyorum suan..
Umarim dedigin gibi kalirlarda mutlu olursun
Aynen ben de!valla canım benım aılemın yerımı kımse tutamaz bu bir,
ikincisi ben gunluk hayatta mesafelıyım oyle aramam etmem cok ozel bır durum yoksa ıkı haftada bır falan annesını ararım hatır sormaya, aynı sehırdeyız ama nerdeyse ıkı ay olacak evlerıne gıtmeyelı, düşün yani...
üçüncüsü bence sen onları tanıyamamısın gıbıme gelıyor, çünkü kimse değişmez herkes özünde aynıdır ve herseyde karsılıklıdır bence...
son olarak zaman neyi gösterir bilmem ama benim için önemli olan bana ve bize karışmamaları, gereksiz naza kaprise girmemeleri ve yanlarında kendim olabilmek o da su an tam istediğim gibi ben çizgimi bozmam onlar zamanla bozarlarsa da mesafenin dozunu arttırırım olur biter