Herkes peşimden koşuyor :)))

uyuzsirine

İzmir'e Aşık...
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2012
1.192
23
88
İzmir
Kızlar merhaba. Ben parfümümün bu kadar güzel olduğunun farkında değildim. kızlar ve erkekler sürekli parfümümün markasını sormak için anlaşmış sanırım. Parfümüm erkek arkadaşımın annesinden bana hediye geldi. Avon'dan Rare Gold. Turuncu bir rengi var. Daha çok portakalımsı kokuyor gibi geldi bana. Sevgilim bayılıyor bu parfümün kokusuna. Ağır bir kokusu yok ve kalıcı. Tavsiye ederim:)

avonun hemen hemen bütün parfümlerini denedim hiç kalıcı değil tatlım ya ama bunuda denicem içimde kalmasın

avonun hemen hemen bütün parfümlerini denedim hiç kalıcı değil tatlım ya ama bunuda denicem içimde kalmasın

kalıcı olanları çok ya canım. mesela Little Red Dress ve Rare Gold çok kalıcı. özellikle little red dress'in kokusu 7-8 saat çıkmadı bileklerimden. belki de bu kalıcılık konusu tenden tene değişiyor olabilir ama bilemiyorum malesef

Netten baktım şimdi EDP miş bu parfüm. EDT ler hiç kalıcı olmuyo canım. Celebre ve pur blanca bunlar EDT. For away ve perceive EDP. Çevremde kullananlar var gerçekten for awayla, perceive kalıcı kokuyo ama EDT olanlar uçup gidiyo. Katalogta yazıyo EDP EDT diye isteyen arkadaşlar ordan bakabilir. Parfüm şişesinin altında da yazıyodur belki.. :44:

Bende kullaniyordum ama biraktim benim zevkime uymadi kokusu ama rare gold diger parfumlerine nazaran kalici evet :)) egzotik kokulardan hoslananlar mutlaka denemeli

Bende kullaniyordum ama biraktim benim zevkime uymadi kokusu ama rare gold diger parfumlerine nazaran kalici evet :)) egzotik kokulardan hoslananlar mutlaka denemeli

Little red dress kullandınız mı peki :) onu da çok seviyorum ben o daha çok kalıcı ama ağır biraz :)

şişemin altında yazmıyor, kutusunu da attım :) yayıntıyı sevmiyorum da

Little red dress kullandınız mı peki :) onu da çok seviyorum ben o daha çok kalıcı ama ağır biraz :)

Hayir avondan tek aldigim parfum rare gold :)) agir kokular pek gitmiyor bana ustumde bi agirlik varmis gibi hissediyorum kullanabildigim en hafif ve hosuma giden parfum cecile diva -pembe olan- :)))

bu parfümü koklamıştım daha önce annemin arkadaşında vardı gayet hoş bir kokusu var ama ben avon parfümlerini kullanmıyorum

bu parfümü koklamıştım daha önce annemin arkadaşında vardı gayet hoş bir kokusu var ama ben avon parfümlerini kullanmıyorum

Avoncu bir yengeye sahip olduğum için her şeyim avona dönüştü ya bide orjinal parfümlere 200 liralar vermek bana biraz fazla geliyor, dışarıdaki açık parfümleri de artık kullanmaya korkuyorum çünkü bir tanesini sürekli gerdanıma sıktığım için göğüs çatalıma kadar yaralar sivilceler çıkmaya başladı o yüzden avon daha cazip gelmeye başladı. bundan sonra vücuduma değil kıyafetlerime sıkıcam hee bu arada yorumlarını okudum ve çok güldüm atractive çok cana yakın buldum seni o yüzden ekledimm :)

Hayir avondan tek aldigim parfum rare gold :)) agir kokular pek gitmiyor bana ustumde bi agirlik varmis gibi hissediyorum kullanabildigim en hafif ve hosuma giden parfum cecile diva -pembe olan- :)))

benim pek bir bilgim yok parfüm isimleri konusunda ama tavsiye edersen düşünürüm :)

testerı vardı bende,kullanmak nasip olmadı maalesef
d&p de bu kokuya benzer kokular var mı acaba?:26:
bilen var mı?

Arkaşlar ankarada olanlar warmıı :) kızılyda atatürk bulvarında kök çarşısı içinde batı sezer die parfümcü warmış we herkes acaipp öwüoo :) dp bargello ixora sansioryu tek geçiomuş orjnlle birebir yağsızz kalıcı harika kokularmıış :) deneyen varmı acabaa hem kokusu hem ücreti hakkında bilgisi olan warmı :) ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…