- Konu Sahibi uyuzsirine
-
Kızlar merhaba. Ben parfümümün bu kadar güzel olduğunun farkında değildim. kızlar ve erkekler sürekli parfümümün markasını sormak için anlaşmış sanırım. Parfümüm erkek arkadaşımın annesinden bana hediye geldi. Avon'dan Rare Gold. Turuncu bir rengi var. Daha çok portakalımsı kokuyor gibi geldi bana. Sevgilim bayılıyor bu parfümün kokusuna. Ağır bir kokusu yok ve kalıcı. Tavsiye ederim:)
Bu parfüm EDP mi EDT mi canım? :26:Eki Görüntüle 412374
avonun hemen hemen bütün parfümlerini denedim hiç kalıcı değil tatlım ya ama bunuda denicem içimde kalmasın
Bu parfüm EDP mi EDT mi canım? :26:Eki Görüntüle 412374
Bende kullaniyordum ama biraktim benim zevkime uymadi kokusuama rare gold diger parfumlerine nazaran kalici evet :)) egzotik kokulardan hoslananlar mutlaka denemeli
Netten baktım şimdi EDP miş bu parfüm. EDT ler hiç kalıcı olmuyo canım. Celebre ve pur blanca bunlar EDT. For away ve perceive EDP. Çevremde kullananlar var gerçekten for awayla, perceive kalıcı kokuyo ama EDT olanlar uçup gidiyo. Katalogta yazıyo EDP EDT diye isteyen arkadaşlar ordan bakabilir. Parfüm şişesinin altında da yazıyodur belki.. :44:
Little red dress kullandınız mı peki :) onu da çok seviyorum ben o daha çok kalıcı ama ağır biraz :)
bu parfümü koklamıştım daha önce annemin arkadaşında vardı gayet hoş bir kokusu var ama ben avon parfümlerini kullanmıyorum
Hayir avondan tek aldigim parfum rare gold :)) agir kokular pek gitmiyor bana ustumde bi agirlik varmis gibi hissediyorumkullanabildigim en hafif ve hosuma giden parfum cecile diva -pembe olan- :)))
benim pek bir bilgim yok parfüm isimleri konusunda ama tavsiye edersen düşünürüm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?