• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Herkes nişanda yapılabilcek fikirler yazsın, fikir olsun bizlere :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

bsrcnr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2010
72
1
86
Ankara
Arkadaşlar herkes madde halinde yazsın fikirleri aynı şeyleri yazılanları tekrarlamamaya özen gösterelim çok yaralı olabilir. Okuduğum kadarıyla ben yazıyorum bölümlere ayırdım ekleyenler de hani bölümde oluğunu üstüne yazıp altına fikiri yazsınlar lütfen örnek:

Hatıra için;
-Anı defteri hazırlanabilir

İkram için;
-Nişan kurabiyesi yapılabilir, (iç içe geçmiş halkalar yüzük gibi yada kalp vs)
-Pasta yaptırılabilir
-Yemek verilebilir(pide,ayran yada tavuk pilav vs.....)
-Kuru yemiş dağıtılabilir

Misafirler için;
-Konuklara lavanta keseceği,havlu dağıtılabilir. (Başka mesala ne dağıtılır?)

Organizasyon;
-Slayt gösterisi ayarlanabilir vs vs hadi çoğaltalım lütfen bunlarııııııa.s.

kimse bişey yazmamış mafoldumben
oysa çok değişik fikriler sunabilirdi bize neyse ben eklemeye devam edeyim.

Misafirler için:
-evde küçük sabunlar hazırlanarak keseciklere konulup dağıtılabilir.
(yapımı:eski sabunlar erilitilir benmari usulü kalıplara dökülürek suğutulur bu kadar...)

Hadi kıslar sizde bişiler ekleyin yaa çok yararlı olucak.

Aslında çok değişik fikirler olabilir ne güzel ya ama bende fikir sanırım yok :)

Söz mendili olabilir yada nişan için özel şeker yaptırılabilir işte üstüne yazı yazdırılabilir misafirlere dağıtılabilir :)kıslar lütfen değişik fikirleriniz varsa yazarmısınız

aslıında ben bir yerde mıknatıslı kelebekler görmüştüm üzerinede kurdeleyle adlar yazılı renk renk buzdolabı süsü olarak dağıtılabilir.
dediğiniz gibi kalp şeklinde kurabiyelerde olabilir bir tane marka vardı hatırlamıyorum hatta kendiniz bile bunları yapabilirsiniz
pasta çeşitlerine bakıyordum kalpli bembeyaz ve üzerinden kıyafetinizin renginde kurdeleyle bağlanmış gibi çok hoş olur
yada havlu dağıtılabilir
aklıma gelen bunlar

canım konu güzel ama artık birçok kişi nişan ve bohçasını yapmıyor bile çünkü maddi olarak bir düğün daha demek... o yüzden git gide azalıyor fikirler de yapılanlar da sanırım :S

Bilmiyorum yaa ben nişan için bişiler ararken bu siteye üye oldum. Sonra baktım her başlığın altında ayrı bi fikir edindim sonra bunların hepsini bi yerde tutayım dedim ama kimse katkıda bulunmuyor:(

Ay kızlar ben nişan bohçası yapıyorum hasır kutu alıp yerleştiricem..

mesela benimki beşiktaşlı siyah hasır kutu alıp, siyah beyaz süslicem bohçalarıda beşiktaş bayraklarına sarmayı düşünüyorum kaydirigubbakcemile3

Back