• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

herkes gider mersine bizimki gider tersine...biraz fikir??

netertua

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2007
2.110
12
116
Diğer
merhaba arkadaşlar.benim kızım 9 aylık ...
1 haftadır gece uykusuna geçemiyor.gece 3 de veya 4 te uyuyor.
önceden böyle değildi.
gece kalksa bile uykusunda emip geri yatıyordu.şuan öyle değil.
çok yoruluyorum.
gece 10-11 gibi ışığı kapatıp gece lambasında uyku moduna geçirmeye çalışıyorum ama olmuyor.yarım saat uyusa bile geri kalkıyor.
hiç birşekilde uyumak istemiyor.uyskusundan gözlerini ovuştursa da uyumamak için direniyor.
sabah da 9 dan önce kalkmıyor.kalksa bile emip geri yatıyor.
ne yapacağım çok çaresiz kaldım.
bebekken daha iyiydi inanın.
herkes gider mersine bizimki gider tersine...
gece uykusuna nasıl alıştıracağım?
acaba yanlış bir şey yaptık da biyolojik ritmini mi bozduk anlamadım :(

merhaba arkadaşlar.benim kızım 9 aylık ...
1 haftadır gece uykusuna geçemiyor.gece 3 de veya 4 te uyuyor.
önceden böyle değildi.
gece kalksa bile uykusunda emip geri yatıyordu.şuan öyle değil.
çok yoruluyorum.
gece 10-11 gibi ışığı kapatıp gece lambasında uyku moduna geçirmeye çalışıyorum ama olmuyor.yarım saat uyusa bile geri kalkıyor.
hiç birşekilde uyumak istemiyor.uyskusundan gözlerini ovuştursa da uyumamak için direniyor.
sabah da 9 dan önce kalkmıyor.kalksa bile emip geri yatıyor.
ne yapacağım çok çaresiz kaldım.
bebekken daha iyiydi inanın.
herkes gider mersine bizimki gider tersine...
gece uykusuna nasıl alıştıracağım?
acaba yanlış bir şey yaptık da biyolojik ritmini mi bozduk anlamadım :(

canım gunduz sabah 6 da ne yap et uyandır dıkkatını dagıtıp aksama kadar oyala gun ıcerısınde hıc bıseyle ugrasma sadece cocukla ugrasırsan bır ıkı gun sonra gece uyku moduna gecer konuyu sımdı psıkolog arakadasımla beraber cay ıcerken okudum onun tavsıyesı bu sekılde allah kolaylık versın

canım gunduz sabah 6 da ne yap et uyandır dıkkatını dagıtıp aksama kadar oyala gun ıcerısınde hıc bıseyle ugrasma sadece cocukla ugrasırsan bır ıkı gun sonra gece uyku moduna gecer konuyu sımdı psıkolog arakadasımla beraber cay ıcerken okudum onun tavsıyesı bu sekılde allah kolaylık versın

ilginiz için çoook teşekkür ederim :71:
inşallah deniyeyim.sonuçları yazarım.

bende aynı dertten muzdaribim oğlum 3.5 aylık en az bi 2 aydır bu böyle güzdüz 1 de kalkıyor benim ki uyutmamaya calışıyorum ama olmuyor bazen kucakta bile uyuyo.gecede uğras babam ugras.

Back