canımm yaa ben nısan annesıyım kac haftalık oldun yaa ..41 mıı
keri doğurdumu acaba??
31 mart diyordu ya .. ay ne güzel kızlar bebeişleriniz olacak kollarınızdaa......
kızlar mart annelerınden herkes dogurdu galıba bebıslerle ugrasırken kımse buraya ugrayamaz oldu.bense hala bebegımı beklıyorum heves fılan kalmadı artık sıkıldım.benden baska hala doguramamıs bebegını bekleyen mart anne adayı yokmu ya dertlesecek.nısan annelerınden bıle dogum haberlerı gelmeye basladı cok moralım bozuluyor.boyle bekledıkce daha da korkuyorum dogumdan
keri ne oldu doktordan gelmedınmı hala
ay... kerinin kontrolü nasıl geçti acaba :uhm: inşallah güzel haberlerle döner
kızlar mart annelerınden herkes dogurdu galıba bebıslerle ugrasırken kımse buraya ugrayamaz oldu.bense hala bebegımı beklıyorum heves fılan kalmadı artık sıkıldım.benden baska hala doguramamıs bebegını bekleyen mart anne adayı yokmu ya dertlesecek.nısan annelerınden bıle dogum haberlerı gelmeye basladı cok moralım bozuluyor.boyle bekledıkce daha da korkuyorum dogumdan
İNŞALLAH SENDE BEBEĞİNİ SAĞSALİM HAYIRLISIYLA KUCAĞINA ALIRSIN YADA ALMIŞSINDIR CANIM ...a.s.
evet canım 28 martta bende dogum yaptım sonunda.kontrol ıcın gıdıp dogum yaptım.bebısle ılgılenmekten pek ugrayamıyorum buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?