Herkes cumhurbaşkanı dendiğinde haddini bilecek!

katikula

Guru
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2008
34.741
12.324
Eski bakandan Arınç’a gönderme: Herkes cumhurbaşkanı dendiğinde haddini bilecek

08/02/2016 18:22

Eski ekonomi bakanı Nihat Zeybekci, eski hükümet sözcüsü Bülent Arınç’a atıfla, “Herkes cumhurbaşkanı dendiğinde haddini bilecek” dedi.

nihat-zeybekci.jpg

Fotoğraf: DHA

Cihan’dan Resul Cengiz’in haberine göre Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde gündemle ilgili açıklama yapan eski bakan, bir gazetecinin “Parti içinde cumhurbaşkanı eleştirilemez bir konumda mı görülüyor?” sorusuna şu yanıtı verdi: “Bunu çıkıp da dışarıda yaptığınız zaman bunda bir kasıt var demektir, bir anlam var demektir.

Eleştirilerden rahatsız olduğunu ifade eden Zeybekci şu ifadeleri kullandı: “Bütün samimiyetimle söylüyorum, başka biri de olsa herkes cumhurbaşkanı dendiğinde haddini bilecek, çünkü o Türkiye’nin cumhurbaşkanı.”

Arınç’ın geç kalan ‘özgül ağırlığı’: Çözüm süreci yarından tezi yok yeniden başlatılsın
Arınç’tan toptan yanıt: Bu çınarın gölgesinde güneş görmemiş daha birçok hakikat var
AKP’de ‘retweet’ çatlağı: Arınç’a Ergin ve Kılıç da destek verdi
Arınç’ın Erdoğan’a yanıtının içeriği değil, zamanı dikkat çekti: 17:25
AKP’li Çelik, Arınç’ın izinde: Söylediklerimiz kapıkulu ve trollerin hoşuna gitmeyebilir

http://www.diken.com.tr/zeybekciden-arinca-gonderme-herkes-cumhurbaskani-dendiginde-haddini-bilecek/

Nasıl da aba altından sopa gösteriyorlar. Şak şakcılar hiç bitmiyor.
Her yapılanı evet efendim sepet efendim yapıp, padişahım çok yaşa diyenlerin sırtlarını sıvazlayanlar, eleştiri olunca 'hadsizlikle' suçlama cüretini nerden buluyorlar acaba?
Elbette sizin devrinizin de sonu gelecek.

X