• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkes bu tedaviyi yaptirabiliyor mu ...?!?

Alinda

Guru
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2008
862
137
323
Almanya
Merhaba Arkadaslar,

bazi basliklara girip yazilanlari okudum. Merka ettigim bir durum var benim. I$IN tedavisi görmüs biri bu Laserli Epilasyonu yaptirabilir mi
?

Merhaba Arkadaslar,

bazi basliklara girip yazilanlari okudum. Merka ettigim bir durum var benim. I$IN tedavisi görmüs biri bu Laserli Epilasyonu yaptirabilir mi
?

Ne ile ilgili ışın tedavisi yaptırdığınızı öğrenebilirsem size yardımcı olabilirim.CADIARZU

Kanser tedavisi...

Hangi bölgenin kanseri ve çok geçmiş olsun. (Metastas var mı , kaç seans hangi bölgelere ışın verildi, onları da yazarsanız iyi olur.) İsterseniz bu bilgileri özel msj olarak da yollayabilirsiniz.

Cok tesekkür ederim ... Tam isim olarak dogrumudur bilemiyecegim. Kulak alti tükürük bezi ( sol taraf). O bölgeden isin tedavisi gördüm, 25 seans...

Cok tesekkür ederim ... Tam isim olarak dogrumudur bilemiyecegim. Kulak alti tükürük bezi ( sol taraf). O bölgeden isin tedavisi gördüm, 25 seans...

Tekrar çok geçmiş olsun. Işın alan bölgeye ve yakınlarına en az 1 yıl süre ile kesinlikle lazer önermiyorum. Bunun dışındaki bölgelere yapılabilir. Ama mutlaka sizi takip eden onkoloğunuza da danışın lütfen. Onun açısından da bir problem yoksa rahatlıkla yaptırabilirsiniz.:1hug:

Cok tesekkür ederim :1hug: Bir epilasyon merkezin arkadasim calisiyordu, bir gün ziyaretine gitmistim. Yeni bir makina gelmisti, kilo yakmak icin laserli bir alet. Onun icin bilgi almaya gitmistim, o zaman orada calisan bir bayan kozmetikci bunu bana söylemisti, cok üzülmüstüm. Isin tedavisi gören bir kisi kesinlikle Laeser Tedavisi yaptiramaz dedi !
Simdi sizin dedikleriniz beni biraz sasirtti, fakat dediginiz gibi kontrol icin gittigimde doktoruma sormak olacaktir bu isi.
Yinede cok tesekkür ederim cevaplar icin canim opuyorumnanaktan

Cok tesekkür ederim :1hug: Bir epilasyon merkezin arkadasim calisiyordu, bir gün ziyaretine gitmistim. Yeni bir makina gelmisti, kilo yakmak icin laserli bir alet. Onun icin bilgi almaya gitmistim, o zaman orada calisan bir bayan kozmetikci bunu bana söylemisti, cok üzülmüstüm. Isin tedavisi gören bir kisi kesinlikle Laeser Tedavisi yaptiramaz dedi !
Simdi sizin dedikleriniz beni biraz sasirtti, fakat dediginiz gibi kontrol icin gittigimde doktoruma sormak olacaktir bu isi.
Yinede cok tesekkür ederim cevaplar icin canim opuyorumnanaktan

Bu işi yapan uzman doktor olmadığı sürece yapmaıyoruz demeleri bence doğru bir davranış. Nihayetinde meslek icabı tıbbi bir yorum yapamazlardı zaten. Direk kanser hastalarına (Halen tedavi olan ya da problemi devam edenlere) Tabiki lazer olmas. Ama ben bu yorumu sizdeki (anladıım kadarıyla parotis bezi tümörü sizdeki ) duruma istinaden yorumladım.

Saglik herseyden önemli, o yüzden emin olmadan bu tür bir tedavi asla yaptiramam :1rolleyes:

Back