• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

herkes benden bişeler beklio benimde bi hayatım var

sekerkiz

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2009
2.523
35
683
herkes benden bişeyler beklio evde annem evişi beklio hemde tam teşekkül.babbam eve katkı beklio.bu arada benimse çalışmma gereken bi sınavvar öss.matten aldığım özel dersin hakkını vermemm gerekiyo amma ne gezer kafamda bin türlü tilki döner en son baş ağrısıyla doktora koşarım.bazende gece uykum olmadığı için sabah 12 ye kadar uyku.sabah annemin bağırışlarını işitirim merhamet vicdan yok sende falan filan.ben herkes için bişeyler yapmak zorundamıyım bunlar ailem bile olsa benimde bi hayatım var geleceğimi şu an düşünmesem dahah ne kadar erteleyebiliirim benim yaşım 26 oldu herkes giib bende bi yuva kuracam tüm bunları düşündükçe başıma ağrılar giriyo ders çalışmaya falan takat kalmıo .ki yılardır çabalayıp karşılığını alammamış biri olarak benden bişeyler beklenmesi değil aksine destek olunması gerekiyor.benim durumum bu arkadşlar yorumlarınızı bekliyorum doktor hanımdan ayrıca

canım 26 yaşında ve öss ye mi hazırlanıyorsun
yoksa kpss mi olacak neyse
canım annenin biraz özveride bulunması gerekiyor
annem ben sınavlara çalışırken iş yaptırmazdı
beklemezdide,ama sınavlarım olmadığı zaman yardım ederdim
annenle konuşabilirsin
sınavlarının seni sıkıştırdığını,yetiştiremediğini söyle
bişey diyeceğini sanmıyorum
sanırım evde tek kızsın ve annen de çalışıyor olmalı
annende kendine göre haklı ama anlayış göstereceğini düşünüyorum
peki baban çalışmanı mı istiyor
hem öss hem iş nasıl olacak ki zaten

canım 26 yaşında ve öss ye mi hazırlanıyorsun
yoksa kpss mi olacak neyse
canım annenin biraz özveride bulunması gerekiyor
annem ben sınavlara çalışırken iş yaptırmazdı
beklemezdide,ama sınavlarım olmadığı zaman yardım ederdim
annenle konuşabilirsin
sınavlarının seni sıkıştırdığını,yetiştiremediğini söyle
bişey diyeceğini sanmıyorum
sanırım evde tek kızsın ve annen de çalışıyor olmalı
annende kendine göre haklı ama anlayış göstereceğini düşünüyorum
peki baban çalışmanı mı istiyor
hem öss hem iş nasıl olacak ki zaten

sorma gitsin kendimi sorunlar yığını altında eziliyo gibi hissediyorum.açıkçası bana destekçi yok annem zaten okumammı isteyen bi insan değil destek çıkması zaten mümkün değil .babbamda şimdi şimdi kardeşim çalışmıyo diye kardeşine harcadığım parayı sana harcasaydım diyo

Son düzenleme:
Back