Herkes bana bakiyor!

eflatunveotesi

Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2012
31
0
16
İstanbul
Lutfen bana yardim ediiiin. Ben 18 yasindayim. Bu sene universiteye baslayacagm. Sinavimdan istedigim puani aldim istedigim universiteye rahatlikla gidebilicem ama yinede mutlu olamiyorum cunku tuhaf bi korkum var. Disariya ne zaman ciksam insanlar bana bakiyo sanki hatta bakmakla kalmiyolar inceliyolar adeta. Kafama taktigim fiziksel takintilarim var sanki onlar bu ozelliklerimle dalga geciyo gibiler aralarinda sanki beni konusuyo gibiler. Cok yerde okudum buna sosyal fobi deniyo sanirim, evet bende disariya cikmaktan cok korkuyorum ve bu durumdan asiri endiseliyim sizce bunun ustesinden nasil gelebilirim ? Yani bende mi onlara dik dik bakmaliyim mesela :)

Fiziksel takıntılarım derken mesela takıntıların neler?
Gerçi bir önemi yok aslında kimseyi önemsememelisin kendinin böyle sevmelisin kimseyi takmamalısın, ama bilirsek belki bir yardımımız dokunabilir :) Ya da anlatırsan rahatlarsın belki :)

Size belki garip gelicek bu takintim bu da takilir mi diceksiniz ama elimde degil iste ben cok beyaz tenliyim denize gitmekten cok fazla hoslanmiyorum disari cikincada cok fazla durmadigim icin bronzlasamiyorum kizaramiyorum bile iste bu yuzden sanki bana bakiyolar gibi ayrica yuzumde sivilce izlerim var bunlar hep kafama takiliyo

Ben de beyaz tenliyim, benim de sivilce izlerim var ve bunlar büyütülecek şeyler değil. Hiç kimse kusursuz değildir, insanları olduğu gibi kabul etmek zorundayız. En önemlisi de kendini insanlara beğendirmek zorunda değilsin. Bırak konuşsunlar, konuşur konuşur susarlar. Böyle şeyleri kafaya takmaya hiç gerek yok. Karşı komşumuzun kızı bizden daha esmer ve bebek suratlıysa biz ölelim mi? :) Aman canım ya okulunun tadını çıkar sen de, kafana takma. İnsanlar dünyanın en güzel insanında bile kusur bulur. Kimse kusursuz değildir. Kendini SEV!

ben esmer tenliyim ve 22 yaşındayım 18 19 yaşında arkadaşlarımda var.biri beyaz tenli bende beyaz tenlileri beğenirim mesela.ünv bitirdim 2 yıllık o 2 yılın 1 yılı kendimden nefret etmekle geçti benden daha güzelleri vardı cildinde bir tek kusurları olmayanlar.bende sivilceler de vardı nefret ederdim onları gördükçe...bir gün o çok beğendiğim kızlardan birirni ağlarken gördüm yanına oturdum ve bana anlattı.güzelliği vardı evet ama hayatındaki herşey tersti erkek arkadaşı onu aldatmıştı güzel de bir kız değildi açıkcası idare eder durumdaydı yani benle aynı durumda...erkek arkadaşı yüzüne karşı sen güzel olabilirsin ama o senden daha güzel çünkü gözlerinde görüyorum ben güzelliğini..sonra dedimki kendi kendime ben kendimi nasıl görürsem dışardakilerde beni öyle görür.aynanın karşısına geçtim kendime baktım..sivilcelerim yok kaşlarım güzel gözlerim güzel hatta o kadar güzeller ki istediğim kişiyi kız erkek fark etmez etkilerim dudaklarım güzel ten rengim güzel bacaklarım güzel herşeyim mükemmel dedim...ertesi sabah o kadar özgüvenle çıktım ve okula gittim.sınıfa gitmem için 2 kapı var biri direk sınıflara kimseye görünmeden biri tam kantinin ortasından herkesin önünden geçmekkk.ben kantinin ortasından geçtim liseden arkadaşımla aynı ünv okuyoduk beyaz tenli ve güzel olan la..kantinden içeri adımımı attım ve bütün herkese göz gezdirdim ve yürümeye başladım ve kantinin sonuna geldiğimde bir an dönüp baktım arkama herkes bana bakıyordu ama bu farklıydı her zamankinden heralde yanımdaki arkadaşıma bakıyorlar dedim ama yanıma bir döndüm o yoktu ben iki adım attıktan sanra biri seslenmiş ve onunla konuşuyordu.bu bakışlar banaydı...bana sürekli sende bir değişiklik var çok sexi ve hoş görünüyrsun dediler doğruydu beynim öyle olduğundan dışarı sinyali öyle veriyordum...ve hap böyle devam etti mükemmel bir 2. sene geçirdim..o beyaz tenli arkadaşım da yüzünde sivilce ve lekeler olmaya başladı bu arada bende herşey geçmişti...onunda lekeleri geçti doktora gitti ve halletti....
şimdi sende mükemmel bir doktor bulup onları geçirebilirsin zeki bir kızsın istediğin bölüme gidebiliyorsun hem zeki hem de mükemmel olabilirsin...değiş saç rengi giyim ve hafif makyajlarınla ve derslerindeki başarılarınla bütün hayatın mükemmel olabilir bu senin elinde...Allah hepimizi ayrı güzel yaratmıştır kimi farkındadır kimide farkında değil sen farkında ol mükemmel bi hayat seni bekliyor olacak bak görürsün...
yardımcı olmuşumdur umarım birşey soracak olursan ben buralardayım kendine ii bak...başarılar dilerim hayatında...
bakanlar olursa gözleri kaçırmadan direk onların gözlerine bak taki onlar gözlerini çekene kadar bende öle yapardım işi yarardı :))

Merak etme kimse sana buunu taktığın için bir şey diyemez :) Çünkü hepimizin ufak tefek gelip geçici takıntılarımız var, bu gün saçına takarsın yarın yüzüne öbür gün eline. Beyaz tenli olman ve sivilcelerine takmışssın sanırım sende ama bence buna iyi yanından da bakmaya çalış. Mesela ben beyaz tenli insanları çok severim çok esmer olmasamda bende beyaz sayılmam ama beyaz olmak isterdim :) Bu nedenle bence çok şanslısın :) Sivilce izi dediğin nedir ki ayrıca bir bakarsın yarın öbür gün geçer ha geçmiyo geçsin diyorsan en kısa zamanda git bir doktora benim kardeşiminde sivilceleri vardı doktora gitti önce sivilceleri gitti sonrada kalan izler için bir daha gitti artık cildi pürüzsüz :) Aama emin ol öylede güzeldi böylede :) Kendinle barışık ol bırak başkalarının düşüncelerini sana bakıp bakmadıklarını hayat böyle geçmez dimi ama :) Onlar sana bakarsa sende onlara şöyle sert bir bakış at :) Fazla uzattım biliyorum ama demek istediğim onun bunun için canını sıkmaya değmez üç günlük dünya içinden geldiği gibi yaşa ve kendini sev

Hepinize cok cok tesekkur ederim hepsini okudum dusundum ne guzel anlatmissiniz sayenizde icim bi nebze olsun rahatladi ama bu bile yetti beni tanimiyosunuz bile ama belki de su zor ve karisik gunlerimi atlatmama yardim ettiniz sizin gibi insanlar oldugunu bilmek bile cok huzur verici :) evet sanirim artik kafamdan atiyorum bu kotu dusunceleri yavas yavas iyi olmaya basliyorum aynaya bakiyorum ve kendime ozguvenimin yavas yavas geldigini hissediyorum, ayrica yarin gogsumu gere gere disarda dolasmayi dusunuyorum kim bana bakiyosa ben de onlara bakicam dik diiik bakalim nasi olucak :) umarim sizde hayatta hep mutlu olursunuz tekrar tekrar tesekkurler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…