Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Herhangi sağlık sorunum yok fakat idrara çok sık çıkıyorum
İş yerinde daha çok zorlandığım konular dan sık idrara çıkma isteği üstelik enfeksiyon veya böbrek lerde sorunum yok çok şükür kilom 50 bu durum etkiliyor beni baya bir kadın doğuma gittim üroloji ye de gittim sonuç aynı
Sıvı tüketimi azaltmalısın. Su değil tabi ki kahve/çay/aromalı içecekler bunları bir süre kullanma. Suyu da kilonla orantılı tüket bak bakalım değişiklik olacak mı
İş yerinde daha çok zorlandığım konular dan sık idrara çıkma isteği üstelik enfeksiyon veya böbrek lerde sorunum yok çok şükür kilom 50 bu durum etkiliyor beni baya bir kadın doğuma gittim üroloji ye de gittim sonuç aynı
Çay kahve diüretiktir. Yani vücudunuzdaki suyu dışarı atarlar. Bunları çok tüketiyorsanız sık idrara çıkarsınız. Bu tip sıvı tüketimlerini azaltıp su içerseniz daha az tuvalete gidersiniz