• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herhangi sağlık sorunum yok fakat idrara çok sık çıkıyorum

buket228

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2025
24
8
1
27
İş yerinde daha çok zorlandığım konular dan sık idrara çıkma isteği üstelik enfeksiyon veya böbrek lerde sorunum yok çok şükür kilom 50 bu durum etkiliyor beni baya bir kadın doğuma gittim üroloji ye de gittim sonuç aynı

Sıvı tüketimi azaltmalısın. Su değil tabi ki kahve/çay/aromalı içecekler bunları bir süre kullanma. Suyu da kilonla orantılı tüket bak bakalım değişiklik olacak mı

Eğer bulunduğunuz ortam soğuksa ya da üşüyorsanız çok sık idrara çıkabilirsiniz.

İş yerinde daha çok zorlandığım konular dan sık idrara çıkma isteği üstelik enfeksiyon veya böbrek lerde sorunum yok çok şükür kilom 50 bu durum etkiliyor beni baya bir kadın doğuma gittim üroloji ye de gittim sonuç aynı
Çay kahve diüretiktir. Yani vücudunuzdaki suyu dışarı atarlar. Bunları çok tüketiyorsanız sık idrara çıkarsınız. Bu tip sıvı tüketimlerini azaltıp su içerseniz daha az tuvalete gidersiniz

Ayakları üşütünce de oluyor.

Benim ödem var bi gitmiyor o su. Bi çaresini bulamadım. Doktor doktor gezdim. Sebebi yok

Aşırı aktif mesane sendromu olabilir üroloji de profesör birine gitmenizi tavsiye ederim botoks tedavisini sorun doktorunuza

Back
X