Anket Herhangi bir yerde başınıza hırsızlık olayı geldimi? ne yaptınız?

pazarda yada herhangi bir yerde başınıza bir hırsızlık olayı gelse yakalasanız?

• bişey yapmam Allaha havale eder bırakırım..

OY: 0 0,0%
  • elimdeki herşeyimi veririm beni bırak derim

• neden yaptın gibi telkinlerde bulunur uyarırım..

• Ankete Katılan
    7
  • Anket Kapalı .

benim_olan

Canım esadımmm
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2009
7.302
20
158
İstanbul
pazarda yada herhangi bir yerde başınıza bir hırsızlık olayı geldiğinde ne yaparsınız hanımlar yada geldimi? benim inanırmısınız geldi..resmen pardesümün cebinden cep telefonumu aldı yanımda pazarda alış veriş yapan kadın gittim yanına ve göz göze geldik cebini falan tabi baktım ama kalbim güm güm o kadar sinrim bozuldu tekdimde pazarda..aradım üzerini yasakkelime gayet şık giyimli kapalı bir bayandı..neyse cebinden çıkmadı bu kez pzarcı bir arkadaş numaranı söyle abla arayalım cebini dedi tam o sırada kadın yanındaki 8 10 yaşındaki oğluna dönüp oğlum senmi? aldın yoksa dedi.:uhm:.bi baktım kadınında cep telefonu var..benimki tezgahın hemen yanına bırakılmış..seni allaha havale ediyorum dedim ama çok pişman oldum yürüyüp gittiğime ...keşke birakmayıp eşimin gelmesi bekleseydim ama tek olmam ilkez başıma bu olay gelmesi umarım son olur beni çok korkutmuştu..şimdi olsa yolardım sanırım..kaydirigubbakcemile sizinde başınıza yada yakınlarınızın başına böyle bişey geldmi??

sen ucuz atlatmışsın ben yıllar önce evimize hırsız girdi ve ben onunla karsılastım,boğazıma bıçak dayadı ve bagıramadım.sesimi çıkarırsam öldürecegini söyledi büyük bi şok yaşadım,adam kaçtı gitti ve ben yarım saat kendime gelemedim.evdeki altın ve para gibi değerli eşyalarımız gitti ama en önemlisi benim uzun süre psikolojim bozuldu.hala karanlıktan korkarım,hala evde kimse yokken arkamdan biri yürüyomuş gibi hissediyorum ve yıllarca ışık aacık uyudum.evlendiğimden beri karanlıkta uyuyorum.ama gene de loş bir gece lambası acıyorum elimde değil.maddiyattan gectim ama içimdeki korkuyu hala atamıyorum...

bizim eve hırsız girdi kimse yokken evde tek başıma girdim eve şok oldu heryer darmadağın ev sahibine haber verdim hemen aynı binada idik aile apartmanı sonra eşimi aradım kayınpederim i aradım geldiler eşim gelincede polisi çağırdı çalınan eşyalarımızın üzerinede soğuk su içtik tamda d günümün bir gün öncesi yaşadık bu olayı ilginç bi hediye idi benim için mafoldumben

Şimdiye kadar başıma böyle bir olay gelmedi ama gelseydi polisi arar üstüne bir de şikayetçi olurdum.Bir şekilde cezalandırılması gerek...

ne yazıkki benimde başıma geldi hırsızlık olayı.Çalıştığım yer bir mobilya mağazasıydı 3-4 kişi gelip mobilya bakmaya başladı ben peşlerinde gezerken biri çantamdan cüzdanımı almış akşam bozuk para lazım olunca anladım cüzdanın yokluğunu allahtan param ve önemli evraklarım yoktu içinde olan o zamanlar sevgilim olan eşimin bana yazdığı mektuplara ve resimlere oldu.

Ben o konuda o kadar cok cesaretli olamam galiba yani kacsa yakalayamam!!!! ki yakalasam, hani olur ya!!!, o zaman polisi ararim hemen, sonra esime haber veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…