Hergün ölüyorum :(

Bence sen bu adamı sevmiyorsun sadece hornonel etki birlikte olunca ben naptım dedin çünki sana ters bir eylem bu sefer panikle adama sardın seviyorum diye

Bunu sorun görme yatak arkadaşınla yaşarsın ya da sevgilinle karar senin

ikiniain ortak kararıymış yaşamaşsınız bitmiş takmayın kafaya

ortada kandırmaca yalan dolan da yok
Canim eşimden sonra ilk defa birinden bukadar etkilenmistim yakisikli olması beni etkilemişti ilgisi falan bende çevremde cok beğenilen bir kadinim bilmiyorum cnm kafam karisik aramıyorum yazmiyorum oda ayni sekilde :KK43:

Canim eşimden sonra ilk defa birinden bukadar etkilenmistim yakisikli olması beni etkilemişti ilgisi falan bende çevremde cok beğenilen bir kadinim bilmiyorum cnm kafam karisik aramıyorum yazmiyorum oda ayni sekilde :KK43:

Hayat senin kime ne onun gözünde zaten boşanmış hayatını yaşıyor görünümdesin ki klasik yalan bu kocamdan sonra sen oldun demek arkadaşım da aynısını derdi.

Ha sen doğrusundur ona lafım yok yanlış anlams muhtemelen canı çekince gelir diyecem de gelmez hiç çünki öylesine takıldığı kadın birden seni seviyorumlara başlıyor hiç bi erkek bu işe evet demez.

Kendine saygını yitirme yeter yaşarsan sen yaşarsın bunu hayat senin

kafanın karışması da daha önce belirttiğim durumdandır

Hayat senin kime ne onun gözünde zaten boşanmış hayatını yaşıyor görünümdesin ki klasik yalan bu kocamdan sonra sen oldun demek arkadaşım da aynısını derdi.

Ha sen doğrusundur ona lafım yok yanlış anlams muhtemelen canı çekince gelir diyecem de gelmez hiç çünki öylesine takıldığı kadın birden seni seviyorumlara başlıyor hiç bi erkek bu işe evet demez.

Kendine saygını yitirme yeter yaşarsan sen yaşarsın bunu hayat senin

kafanın karışması da daha önce belirttiğim durumdandır
Gelmesin aramasin sormasin zaten bosanma trawmasini zor atlatmistim zaten :KK43: siddet ihanet aklima kazınmış :KK43: tekrar aci cekmek istemiyorum :KK43:

X