- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.411
Anlasildi. Kusura bakma ama adam seni veya performansini begenmemis ya da ten uyumu olmamis.Bir kez birlikte olduk
bulamdım seni hatırlıyorum eski üyesin ve daha önce nickin farklıydı seninde dediğin gibi sen neleri atlattın bunuda aşarsın kızın vardı yanılmıyorsam onunla ilgilen hiç bunları düşünme
Kb da evet hata yaptim diye belirtiyorum ama senin de boşanmış kadınların çoğunda bu hal hareket var sonucta demen cok yanlış simdiki jenerasyonda bekaret kavramı kalmamış boşanmış kadinlara ozgu bir hal hareket degilOlay basit ;
Aşk vs yok sevgililik ama cinsellik var ee adam da boşanmış rahat yaşayan kadınlardan bu dedi salladı bişeyler gitti.
Eğri oturup doğru konuşalım genel boşanmış kadınların çoğunda bu hal hareket var sonuçta...
Kb da evet hata yaptim diye belirtiyorum ama senin de boşanmış kadınların çoğunda bu hal hareket var sonucta demen cok yanlış simdiki jenerasyonda bekaret kavramı kalmamış boşanmış kadinlara ozgu bir hal hareket degil
Bir kez birlikte olduk
Olay basit ;
Aşk vs yok sevgililik ama cinsellik var ee adam da boşanmış rahat yaşayan kadınlardan bu dedi salladı bişeyler gitti.
Eğri oturup doğru konuşalım genel boşanmış kadınların çoğunda bu hal hareket var sonuçta...
ya sakın polemik olarak almayalım bunu ama... genel boşanmış kadınlarda bu var falan ne demek ya?
genel boşanmış kadınlar size nasıl bir imaj çiziyor acaba ya?
Bana iliski sevgililik anlaminda vaadde bulunmadı fakat bisiyler yasaninca ben galiba öyle hissettim sevgili gibi