Hergün ölüyorum :(

Bir kez birlikte olduk
Anlasildi. Kusura bakma ama adam seni veya performansini begenmemis ya da ten uyumu olmamis.
Dost kalalim ayaklari falan bundan.
Yoksa hicbir erkek bir seferde hevesini almaz.
Hazir partneri bulmus birakmaz yani. Oyalardi.
Boyle oldugu daha iyi olmus.
Seni oyalasaydi daha kotu hissedecektin.
Dost da kalma sakin.
Bir daha da etik bulmadigin hallere girme. Sonradan pismanligini yasayacak olan sensin. Hem de kendine saygini kaybedersin.

Atlatmaya calisiyorum galiba cok duygusalim cok baglanmisim :KK43: ona ait herseyi sildim engelledim canim yanicakti yoksa

Ben cok duygusalim galiba hemen baglanmalar sevmeler :KK43: ona ait herseyi sildim engelledim ki daha fazla canim yanmasin :KK43:

bulamdım seni hatırlıyorum eski üyesin ve daha önce nickin farklıydı seninde dediğin gibi sen neleri atlattın bunuda aşarsın kızın vardı yanılmıyorsam onunla ilgilen hiç bunları düşünme

Canim nick im hep ayniydi kizim yok karisiklik oldu galiba destegin icin cok tsk sizler hep yanimda olup yol gösterdiniz cok tsk

bence siz onla bı beraberlik yasadıgınız için etkılendınızz oda hevesını aldı tabı sonra bahaneler başladı tak sepetı koluna herkes kendı yoluna moduna girmiş

Olay basit ;

Aşk vs yok sevgililik ama cinsellik var ee adam da boşanmış rahat yaşayan kadınlardan bu dedi salladı bişeyler gitti.

Eğri oturup doğru konuşalım genel boşanmış kadınların çoğunda bu hal hareket var sonuçta...

Erkekler dost olalım, biraz zaman lazım vs dediklerinde alt cümle her zaman sevişmek istiyorum ama bağlılık istemiyorum oluyor, istisnasız.O anı hafızandan tamamen silerek yaşamak zorundasın, süreklü utanç duygusu ile yaşayamazsın, olur olmadık herşeyde aklına gelecek, bu yüzden böyle bir olay yaşanmamış kabul edeceksin, aklına geldiğinde kendine kızarken de arsız davranacaksın 'yaptıysam yaptım ne olacak ' gibi, süreki hatırlayıp pişmanlık ve üzüntü duyman psikolojini çok ciddi etkiler, hayat uzun. Geçmiş olsun

Olay basit ;

Aşk vs yok sevgililik ama cinsellik var ee adam da boşanmış rahat yaşayan kadınlardan bu dedi salladı bişeyler gitti.

Eğri oturup doğru konuşalım genel boşanmış kadınların çoğunda bu hal hareket var sonuçta...
Kb da evet hata yaptim diye belirtiyorum ama senin de boşanmış kadınların çoğunda bu hal hareket var sonucta demen cok yanlış simdiki jenerasyonda bekaret kavramı kalmamış boşanmış kadinlara ozgu bir hal hareket degil

Kb da evet hata yaptim diye belirtiyorum ama senin de boşanmış kadınların çoğunda bu hal hareket var sonucta demen cok yanlış simdiki jenerasyonda bekaret kavramı kalmamış boşanmış kadinlara ozgu bir hal hareket degil

Canım burda konusu bile açıldı herkes çevresinden örnekler de verdi bu açık net bilinen bir durumdur

karşında ki erkeğe de bu izlenimi ve doğruluğuny göstermişsin işte

Cinsellikte doğaldır kişiye göre yaşama şekli değişir hata değildir

Sen yatağa geçip sonra aşığım saa diye üstelersen o erkek kaçar tabi kendine güven kendine saygı duy hata deme istedim yaşadın bitti

Evlenip bosanmis kadinlari yataga atilacak lokma olarak goren erkeklerden biriymis kendisi... amacina ulasti ve seninle isi bitti... sonra da sen yoluna ben yoluna... canim bu iste senin sucun yok sen inanmissin sevmissin anladigin kadariyla... bu onun serefsizligi... nolur kendini kotu hissetme... sen kirlenmedin... o adam kendi ruhunu pis emelleriyme kirletmis oldu...

Bir kez birlikte olduk

etik bulmuşsun demek ki yapmışsın, niye pişman olacaksın o onun terbiyesizliği amacı belliymiş diyeceğim ama bir arkadaş yazmış demek ki çok etkilenmemiş.
yada baktı ki çok ciddiye sardın korktu...
bu senin hayatın birlikte olduğunu derin bir kederle anlatmışsın ve birilerine açıklama yapma gereği hissediyorsun.
her birlikte olduğunla evlenmek zorunda değilsin.
hayatını kendine göre çizmelisin kararlı ve güçlü olmalısın,ağzın zaten sütten yanmış...

Canım böyle pislikler çok olduğu için kadınlar her türlü acıyı çekiyor boşanmamak için.Çok özür dileyer söylüyorum o şerefsizin yüzüne sen şerefsizsin diye haykır sinir oldum pislik yeni gelmiş aklına

Olay basit ;

ya sakın polemik olarak almayalım bunu ama... genel boşanmış kadınlarda bu var falan ne demek ya?

genel boşanmış kadınlar size nasıl bir imaj çiziyor acaba ya?

yoruma gelirsek... o adam seni arar arkadaşım. seks için de arayabilir, o diğer kadını unutamadığı için de.
sen bi gönlünü ferahlatırsın yani.
ciddi bir şey yaşanır mı o noktada görürsün. ölçer biçer yürürsün.

gözünü seveyim bi kez yattık falan diye pişmanlık duyma ya. ne var yattıysan ya. ben de yattım geçenlerde nikah bağım olmayan biriyle.
bu nedir nasıl bir çıkmaza sokuyoruz kendimizi.
kendi namusumuzdan, duruşumuzdan kendimiz sorumluyuz ya.
müthiş hayat yaşayan bir kadın da bizim hayatımıza karışamaz, aldatıldığı halde duran kadın da, karısını döven koca da, hatta çocuğun da.... senin hayatın. sen sorumlusun o kadar.

sen dik dur yeter. her şey çözülecektir.

ya sakın polemik olarak almayalım bunu ama... genel boşanmış kadınlarda bu var falan ne demek ya?

genel boşanmış kadınlar size nasıl bir imaj çiziyor acaba ya?

Konu sahibine verdiğim cevabım da yazıyor sorunuza cevabım

Tabi bunu adama sormak lazim ama baba gecelik iliski istemis, istedigini almis ve de sonrasinda gitmek istemis gibi geldi. Size umut vermismiydi ki beraber olmadan önce? Yoksa siz mi bir iliski olacagini dusundunuz?

Bana iliski sevgililik anlaminda vaadde bulunmadı fakat bisiyler yasaninca ben galiba öyle hissettim sevgili gibi :KK43:

Bana iliski sevgililik anlaminda vaadde bulunmadı fakat bisiyler yasaninca ben galiba öyle hissettim sevgili gibi :KK43:

Bence sen bu adamı sevmiyorsun sadece hornonel etki birlikte olunca ben naptım dedin çünki sana ters bir eylem bu sefer panikle adama sardın seviyorum diye

Bunu sorun görme yatak arkadaşınla yaşarsın ya da sevgilinle karar senin

ikiniain ortak kararıymış yaşamaşsınız bitmiş takmayın kafaya

ortada kandırmaca yalan dolan da yok

X