Hergün ölüyorum :(

Hoşlanmışsın yaşamışsın yani ne var bunda? Fazla beklenti içine girmeni sağlayacak bir kandırmaca, bir söz olmamış zaten.
Senin duyguların güçlü diye böyle hissediyorsun ama basitlik falan yok.
Öyle sıfatlar kullanmamalısın kendin için.
Başından beri her şey netmiş.
Adam dürüstmüş. O yüzden şanslı say kendini ve yaptığının arkasında durmayı bil.

Ortada kötülük yok. Kimse zorla bir şey yapmamış sana.

Sen kendini düşüneceksin. Başkası düşünmez. Bunun sen de farkındasın bence.
Böyle etrafı suçlayıp kendini safmış gibi anlatıp kurban psikolojisine girmek kolay iş.
Biraz güçlü ve cesur olmak gerek. Yoksa işin zor bu mantıkla

ben hatırladım seni....canım benim...üzme kendini...böyle boş adamlar için...düzgün biri çıkacaktır inşallah karşına...çıkmazsa da çıkmasın...her şerde bir hayır vardır derler...tecrübe olsun sana...yorum yapmadan geçemedim...eski konularından tanıdığım kişileri yakınım gibi hissediyorum nedense:))

ayy yine issiz adam tripleri! simdi umit vermemis mi oldu yani sana?! acisina saygi duyarim da, bastan yanasmayacakti o zaman sana.. 'dost kalalim' soz obeginden nefret ederim.. bi kere isin icine duygusallik girdi ise, ya birlesirsin yada komple biter irtibat..

Adam maalesef cnm şerefsizin tekiymiş ve senle birlikte olduktan hemen sonra da gercek nıyetını kıbarca sana anlatmıs maalesef kandırmıs pıslık.

dramatize etme olayı kullanılmış değilsin.güzel zaman geçirmişsiniz beraber ve olmamış.

biraz egon sarsılmıştır tabi ama hergün ölüyorumlar falan. boşver çıkar aklından,anlam yükleme.

Tamamiyle katılıyorum.. Erkekler yapınca eğlenmiş olur, kadınlar yapınca kullanılmış olur nedense.. Namus neden tek taraflı?

Siz de ıstemıssınız olmus, karsılıklı olmus, e bunda uzulecek bır sey yok ılıskıye devam etmemeyı o istedi diye sız kendınızı kullandırtmıs veya basit olmuyorsunuz. Bosverin ne olacak.. Hayat kısa ..

Cok sagol cnm ders oldu evet cokkk uzuluyorum ama atlaticam ben neler atlattim sadece eski esimden sonra kimseye bu cinsellik konusunda yaklasmamistim guvenimin tekrar yikilmasi dahada uzdu

Cnm pekı işyerınden mı bu adamı sık sık görmen gerekecek mı yoksa zaten uzakta mı? Kendını kötu hıssetmen gayet dogal..Ama cok da takılma bence senın de cınsellık yaşama hakkın var.Bunu yasadım de geç aklına takıp üzülme.

adam hiç bişeye zorlamamış ki neden kullanıldığını düşündün?en başından beri "1 yıl ilişki istemiyorum" demesine rağmen adamla birlikte olmuşsun.

bence adan beraber olduktan sonra dedi bu lafları.
1 yıl ilişki istemiyorum aldatıldım annem öldü falan

Kizlar 1 yıl iliski istemiyorum sozunu sonradan soyledi bastan soylemis olsaydi bende birlikte olmazdim kendimi kurban olarakta gormuyorum evet kimse zorlamadı biseyler yasiyalim diye bende istedim ama uzuldum uzakta yaşıyor gormem imkansiz baslarda yediremedim kendime yazdim aradim tabi kotu sozler sarfedilmedi duygularimi actim hep ama artik aramam sormam zaten

Kac kez birlikte oldunuz?

canım üzülmenin anlamı yok diyeceğim ama elimizde değil...
bir ders olarak al bunu ve bu durum bu vakitten sonra karşına çıkanlar için daha dikkatli olmana yarayacaktır..
bu kişi de olur da dönerse yüz verme bence..yine ortada bırakabilir seni..
allahım hayırlı nasipler versin inşallah..

Bu ne ilk senin ne de en son senin başına gelecek bir şey .İnsanlara güvenmek ayıp değil ama o kişinin sana yaptığı hareket çok yanlış .

Siz karşınızdaki adamın hatasını yüzüne vurmazsanız . Nasıl o hatalı olduğunu anlayacak . Neden sormadınız ki baştan neden bunları söylemedin . o zaman her şey bambaşka olurdu diye .

Haklısın canım ama benim eşimlede cinsel sorunlarım vardı eşim sorunluydu yani bu adamla cinsellik yaşarken bana dediki okadar belliki daha önce kimseyle birlikte olmadığın bilmiyorum çok üzgünüm
Bunu anladığına göre adam epey uzman.
Bu durum sizi üzüyorsa kendi ruhunuzu arındırmaya çalışın. Adama ise arkadaş olarak bile muhatap olmayın.

bulamdım seni hatırlıyorum eski üyesin ve daha önce nickin farklıydı seninde dediğin gibi sen neleri atlattın bunuda aşarsın kızın vardı yanılmıyorsam onunla ilgilen hiç bunları düşünme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…