Hergün ölüyorum :(

Siz evlilik dışı birlikte oldugunuz icin mi her gün ölüyorsunuz? Yoksa bu adamla sevgili olmadiginiz icin mi?

Canim o zaten aramiyor yazmiyorduda ben ariyodum arada ama yazmiycam aramiycamda gurursuz olmuycam iyice

Emin ol bazen gururun sana en mantikli yolu gösteriyor, sakin kendinizi dusurmeyin bitirin gozunuzde onu. Hala sevseniz bile kendinzi engelleyin, nefs terbiyesi gibi, hem bu aci sizi olgunlastiracaktir benimde gururum cok kirildi bende hala cok cok seviyorum cok zor olsada kafamda bitmesede fiilde bitirdim emin zamanla kalbimdede bitecek lutfen sizde oyle yapin inanin en iyisi bu... kimse icin kendimizi uzmeye degmiyor..

Adam sizi resmen kullanmış. Yatabilmek için sevgili numarası yapmış işi bitince de "ben ilişkiye hazır değilim" ayağına yatmış. bahane bunlar hep. annesinin öldüğünü yattıktan sonra mı anlamış? Bunun gibilere küfür az gelir!

KlasikTE="BULAMADIM, post: 39631245, member: 298018"]evet sevgili olmaz benden sana dedi evet hayatımda kalmazsı beni sadece üzer inş karşına evlenebileceğin birisi çıkar ve mutlu olursun sein mutlu olman beni dahada mutlu eder dedi [/QUOTE]
Klasik bahaneler bunlar..adam istedigini yapti amaci da cinsellik yasamakmis belli...malesef erkekler bosanmis bayanlara hep cinsellik amacli yaklaşıyor yazik ayip.bizim toplumumuz bu saygısız davranislari öğrenerek ilerliyor. ama dusunmek lazim sizin durumunuzda olan kardesi annesi olabilir di..üzülme canim bu olay sana ders olsun kötü anlamda demiyorum anla erkekler böyle. istisnalar disinda..inşallah o istisna erkeklerden biri çıkar karşına

Kullanılmış falan değilsiniz üzmeyin kendinizi. Sizin yerinşzde olsam öyle hissetmesemde benim içinde problem değil arkadaş kalaım derdim ama arama mesafe koyar asla yazmazdım yazdığındada son derece yüzeysel konnuşurdum ve bi daha ona öyle bir fırsatı asla vermezdim.

Sizin tüm konularınızı okumuştum ben . Çok güçlü bir insansınız üzülmeyin bunu da atlatıcaksınız . Ama hemen herkese de güvenmeyin . Bizler hep karşımızdakini kendimiz gibi düşünsekte çoğunlukla öyle çıkmayada biliyorlar .

Adam dogru soylemis ikinizde istemissiniz olmus yapcak birsey yok..sonucta adam seninle yatti diye evlenmek zorunda mi?yasini basini almissin guzelim cocuk musun bu oyunlara geliyorsun
adamin niyeti belliymis.senden istedigini aldiktan sonra bahaneler uyduruyor klasik iste..
yok bir sene beklicekmis yok bilmem ne yalan dolan..

evet sevgili olmaz benden sana dedi evet hayatımda kalmazsı beni sadece üzer inş karşına evlenebileceğin birisi çıkar ve mutlu olursun sein mutlu olman beni dahada mutlu eder dedi

klasik laflar. sana bu kdr değer verseydi cinsellik yaşamasaydı. annesinin ölümü fln hikaye insan aşık olduğu sevdiği insanı iyi zamanında da zor zamanında da yanında ister. demek ki sevmemiş cinsellik yaşamak istemiş hevesi geçince de uzun ilişkiden korkup kaçmış

Çok yakın bir arkadaşım da aynı böyle bir durum yaşadı. Ve adamın söylediği şeyler buydu. Tek farkı ikisi de boşanmış ikisininde hemen hemen aynı yaşta kızı vardı. O birlikte olduklerı günden bir kaç hafta sonra, aynı bunları söylemeye başladı, kızım var onu büyütmeden ona gelecek hazırlamadan evlenemem ben bir daha vliliği hak etmiyorum diye bahanelere başvurdu. Ama istediğin zaman konuşuruz muhabbetiyle. Yapılacak tek şey bu sözlerin ardından bir an önce bu tip adamlardan uzaklaşmak. Sorgulamadan adama cevap vermeden yüzüne bakmadan, Olan olmuş. Geri dönüş yok. Geçecek bu günler ,lütfen kendinizi kötü hisstmeyin,saygınızı kaybetmeyin. İnşallah aklı başında düzgün bir adamla karşılaşırsnız.
He arkadaşım ne mi yaptı sonra. İki aya başka biri çıktı karşısına ve öyle sevdi ki adam Onu, evlendiler şimdi çocuğu var. Herşey olur lütfen üzme kendini

Ya olan olmuş kendinizi kötü hissetmeyin.
Kullandırmak sözü çok yersiz
Sonuçta ikinizde istediniz. Oda sende bundan zevk aldınız
O zaman sende onumu kullandın. Bunları düşünme
Adam bahane uydurmuş. İyide çıkacak karşınıza kötüde
Siz dik durun. Yaşadığınız herşeyin arkasında durun

Bununda diğerlerinde bi farkı yokmuş, istediğini alınca gerçek yüzünü göstermiş. Herkes yanılabilir, hata yapabilir. Tövbe edin bu kadar yıpratmayın kendinizi. Ayrıca arkadaş olup olmamak size kalmış. Nasıl isterseniz öyle yapın. Ama bence bu saatten sonra arkadaş olmak zor

maalesef ki adamın tek amacı "cinsellik"miş gibi duruyor.

siz de kendinizi üzmeyin, peşinden koşmayın.

kullanılmış da hissetmeyin, siz de istediniz ki yaşadınız birliktelik değil mi? zorlamadı sonuçta.
dolayısıyla kullanılma yok.

Canlar çok tşk ederim destekleriniz için her açtığım konuda bana destek oldunuz ben hiçbirşekilde görüşmem zaten artık güç verdiniz ama hayat çk kötü insanlarla dolu kimse kendi annesi kızkardeşi varmış gibi davranmıo

Kac kez birlikte oldunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…