Hergün ölüyorum :(

Cok sagol cnm ders oldu evet cokkk uzuluyorum ama atlaticam ben neler atlattim sadece eski esimden sonra kimseye bu cinsellik konusunda yaklasmamistim guvenimin tekrar yikilmasi dahada uzdu

Umarim bundan sonra karsiniza hem bu aci deneyimi hem de ilk esinizi unutturacak biri cikar ve cok mutlu olursunuz...

Yani bana çok mantıksız geldi.Dost olalım dıyor ama niyeti başka.Bence bndan sonra şans versede siz dönmeyin.
Canim destegin icin cok tsk yanilmak uzdu beni cok deger verdim hislerimi duygu yogunlugumu acik acik soyledim biliyor onu nekadar sevdigimi keske deger vermeseydim siz evlimisiniz
Üzülerek söylüyorum ki çok çabuk güveniyosun.Sanırım huyun bu şekilde.Bence ilk önce bu huyunu düzeltmelisin.Çünkü karşındakinin niyetini, gördüğün için en iyi sen anlarsın.

adamdaki rahatlik uzuyo asude sanki hicbise yasamamis benimle

Size cinsellik için yaklaşıp hevesini almış maalesef. Amacı sizinle sevgili olmak değil. Üzgünüm. Lanet pisliği defedin ve arkadaş dahi kalmayın. Eğer dini inancınız da varsa tövbe edin.
Hakkınızda hayırlısı olsun...

Canim cok cabuk guveniyorum malesef kendim gibi biliorum herkesi

Adam zaten baştan demiş bir süre hayatında kimseyi istemediğini, tek gecelik bir heves olduğunu anlamalıydınız.

Canim cok cabuk guveniyorum malesef kendim gibi biliorum herkesi
Kendimi degers,z hissettim demişsiniz.İşte bunun sebebı guvenip hemen seveniz.Aslında bunun altında yatan bıraz da sevgiye muhtac olmamız.Ama daha dikkatli olmak lazım.Öyle bir zmana geldik ki . O yuzden bu size bir nevi ders olsun.Bir daha aynı hatayı yapmamaya çalışın.Gerekrse yaptıgınız şeyi defalarca düşünün.Bu sebeple yaptıgınız hatayıda unutmaz ve bir daha yapmamış olursunuz.Allah gönlünüze göre versin.

Çok üzüldüm. Unutmaya çalışın. Sizi kandırmış sanki. Onu düşünerek değerli zamanınızı kaybetmeyin. hayatın tadını çıkarın. Hayat çok güzel. Yakında bahar gelecek. Umarım sizi mutlu edecek Dürüst birisi ile karşılaşırsınız

işte insan sevince ne yazık ki gözü birşey görmüyor... adam gibi birine de denk gelmeyince böyle pişmanlıklar yasanıyor... olayı kabullenmek ve herkesin hata yapabilitesini de düşünerek harap etmeyin kendinizi ...

Cok üzücü, suanda bende ask acisi cekengillerden oldugum icin en iyi ben anlarim belkide sizi...
Cok aci olsada cikarin hayatinizdan her şekilde

Cok üzücü, suanda bende ask acisi cekengillerden oldugum icin en iyi ben anlarim belkide sizi...
Cok aci olsada cikarin hayatinizdan her şekilde
Canim o zaten aramiyor yazmiyorduda ben ariyodum arada ama yazmiycam aramiycamda gurursuz olmuycam iyice

Canim o zaten aramiyor yazmiyorduda ben ariyodum arada ama yazmiycam aramiycamda gurursuz olmuycam iyice
Keşke hassasiyetiniz devam etseymiş.
Etkilenseniz bile daha ortada hiçbişey yok..ki olsa bile...
oda sanırım sevgilisini unutmak için yaşamış böyle bişeyi..

Keşke hassasiyetiniz devam etseymiş.
Etkilenseniz bile daha ortada hiçbişey yok..ki olsa bile...
oda sanırım sevgilisini unutmak için yaşamış böyle bişeyi..
Sanirim canim duygusal bosluktan yanasti simdide uzaklasti cinselligi yasadigim icin cok kiziyorum kendime

Erkek milleti nabzini olcer dusuncelerin halin hareketin vs.bakar ve senin onda yarattigin imajia gore davranuir.adamin israrla sizi geri cevirmesi sizin pes etmeyeceginizi bildiginden,beraber olmanizda afedersiniz ama siz temiz duygularla yasadiysaniz bile adam bunu basitlik olarak gorur,kolay elde edilen her neyse degeri cabuk biter,keske siz onu surundurseydiniz.belki gec degildir aramayin sormayin kacin ararsa acmayin o isterse sizi bulur bulmazsada istemiyordur beni istemeyenide ben neden isteyim

Nasıl bir erkek bu adam herşeyiyle çelişiyor ,ve güven vermiyor doğrusu başımı güven veren erkeğin omzuna, koymak isterdim,ne istediğini bilmeyen erkkekten uzak dur ,zaman kadın için çok önemli değerli vaktini senin değerini bilecek adamla geçirmeni dilerim , güçsüz ve duygusal travma yaşayan adamla olmanı değil, bence o bir ruh doktoruna gitsin , ve bu aşk oyununa başka kurban bulsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…