Hergün ölüyorum :(

evet sevgili olmaz benden sana dedi :KK43: evet hayatımda kalmazsı beni sadece üzer :KK43: inş karşına evlenebileceğin birisi çıkar ve mutlu olursun sein mutlu olman beni dahada mutlu eder dedi :KK43:

O cumleye bittim zaten , yazmayi unutmusum.

Insan 1 mg hoslandigi birine insallah sen de evlenip mutlu olursun demez zaten.

Madem hoslanmiyor, istemiyor, sizinle bunca zaman ne b.k yemis ? Erkekleri anlamak mumkun degil gercekten. Dengesiz, problemli biri, serserinin teki. Gecin gidin bence.

O cumleye bittim zaten , yazmayi unutmusum.

Insan 1 mg hoslandigi birine insallah sen de evlenip mutlu olursun demez zaten.

Madem hoslanmiyor, istemiyor, sizinle bunca zaman ne b.k yemis ? Erkekleri anlamak mumkun degil gercekten. Dengesiz, problemli biri, serserinin teki. Gecin gidin bence.

hoşlanmış beğenmiş ama sevgili olması için yeterli hissiyata sahip değilmiş :KK43: şimdi heryerden face whatsap heryerden engelledim hiçbişe yazmadan

Niyeti senin beklediğin , sandığın gibi , birbirinize karşı hisleriniz aynı değilmiş . Keşke en başından hayatına kimseyi istemediğini söylese ve senle görüşüp umut vermeseydi ama olan olmuş .
Birlikte olma konusuna gelince umarım acı da olsa senin için bir tecrübe olmuş olur ve bundan sonra ki kararlarını daha sağlam verebilirsin .

Oyunu oynamış alacağını almış şerefsiz erkek tipi. Onunla irtibatı kes selam bile verme evlilik beklentini Anlamışsa bahanelerini sıralamış , üzgünüm ama söyledikleri külliyen yalan sadece sen beklenti içinde olma diye söylemiş. Bu arada ara sıra arayıp hal hatır sorup seni kullanmak isteyecektir lütfen uzak dur

evet sevgili olmaz benden sana dedi :KK43: evet hayatımda kalmazsı beni sadece üzer :KK43: inş karşına evlenebileceğin birisi çıkar ve mutlu olursun sein mutlu olman beni dahada mutlu eder dedi :KK43:

Klasik karşındakinden sıyrılma yalanları bunlar .
Sakın bir daha arama lütfen ve kendini toparla , yoluna bak ...

İstemişsin, birlikte olmuşsun... olay ne? Adamın da zerre kadar suçu yok, yani dogruya dogru şimdi... Adam en başından beri niyetini söylemiş. Kendi kendine dert yapıyorsun şimdi de, bir şey oldugu yok. Cinsellik meselesini haddinden çok çok fazla kafaya takma.

özetle adam senı zaman zaman kullanıp atacağını düşünmüş,
sonrada baktı ki saf temiz ve evlilik düşünen birisin, hiç bulaşmayım dedi...
başına bela almadı kanımca. ona seven değil kullanacağı bir kadın lazım belkide.
yaşadığın seyden artık pişmanlık duyup üzülme.

Niyeti senin beklediğin , sandığın gibi , birbirinize karşı hisleriniz aynı değilmiş . Keşke en başından hayatına kimseyi istemediğini söylese ve senle görüşüp umut vermeseydi ama olan olmuş .
Birlikte olma konusuna gelince umarım acı da olsa senin için bir tecrübe olmuş olur ve bundan sonra ki kararlarını daha sağlam verebilirsin .

Dediğiniz gibi duyguları yokmuş sadece oyunmuş herşey :KK43:

Ah bulamadım ne yaptın sen ya.... Adam alacağını almış sonra da sıyrılmış ısın içinden...

Not; bulamadimi burda eskiler iyi tanir. Kızlar demek istemiş r çıkmamış hepsi bu.

Selam kızlar

Dost olarak görüşürüz ama ilerisi olmaz diyerek konuyu kapattı eskisi gibi görüşmüyoruz.Bu arada yaşılarımız ikimizinde 33. Ve malesefki kızla birlikte olduk :KK43: eşimden sonra kimseyle yaşamadığım etik te bulmadığım bişeyi nasıl olduysa yaptım :KK43: madem kimseyi istemiyordun hayatında neden yaklaştın dedim etkilendim beğendim karşılıklı oldu herşey ikimizde istedik dedi :KK43: Konunun seninle alakası yok yanlış zamanda karşılaştık şuan ilişkiye hazır değilim zamanla dediklerimin doğru olduğunu anlayacaksın en az 1 yıl düşünmüyorum kimseyi dedi ve sanada umit vermiyeyim dedi.
Kendimi çokkk basit hissediyorum kızlar :KK43: bunalıma girdim :KK43: klasik sözler sarfett sen istediin sürece hayatında olurum çok temiz kalplisin dedi. Bende dost kalamam dediğimde eğer seni dost kalmamız üzerse saygı gösteririm görüşmeyiz dedi.Dost kalalım ama asla bir daha cinsellik olmaz zaten dedi.Günlerdir bunalımdayım basit ve aşağılanmış hissediyorum kendiimi :KK43:
Yorumlarınızı esirgemeyin yol gösterin bana :KK43:
offfffffffff içim şişiyor böyle konuları okudukça.
arkadaşım kendini niye basit hissediyorsun ya? fazla mı Yeşilçam filmi izledin ne yaptın? Ne demek aşağılanmak? adam sana demiş işte her şey karşılıklıydı diye.
hayır adamdan hoşlanmışsın, sevmişsin, birlikte olmuşsun.
bu seni niye basit falan yapsın yani? çıkın artık şu namusum 2 bacağımın arasında kafasından.
ne yaptın da kendini "diğer insanlardan aşağıda" hissediyorsun?
birinin hakkına mı girdin? yalan mı söyledin? can mı yaktın? dolandırıcı mısın? arsız mısın, hırsız mısın?
genç ve hormonları sağlıklı çalışan bir kadınsın, hoşlandığın bir adamla birlikte oldun, o senden senin ondan hoşlandığın kadar hoşlanmamış. e tamam kötü elbet de dünyanın sonu da değil.
kocanın da cinsel sorunları varmış, e dul mu ölüp gidecen arkadaşım? senin de doğanın kadına verdiği en büyük hazlardan birini yaşamak hakkın değil mi?
doğamızda var bu durum. kendini kabullen, yaptığını kabullen.
namussuz ve ahlaksız değilsin, sağlıklı bir kadınsın, mutlu ol, bu forum vajinusmus oldum, kocam beni terk ediyor yardımmmmm! diye inleyen kadınlarla dolu.
sanıyor musun ki bu namusu kadının iki bacağının arasından çıkarsak, seksi ayıp cıs bir şey olarak görmekten vazgeçip, kişinin bireysel tercihlerine bıraksak bu kadar vajinusmus sorunu olur, ya da senin gibi hoşlandığı bir adamla cinsellik yaşadığı için kendini (benim fikrim değil) "namussuz" hissetmek zorunda hisseden kadınlar olur?
olmaz arkadaşım.
doğanın gereğini yaşamışsın. kadın olmak aseksüel olmak demek değildir. kadınların da hormonları vardır ve kadınlar da seks ister.
ki senin istediğin bir ilişkiymiş zaten adam istememiş. olmuş bitmiş, eğer böyle bir durum sana göre değilse ciddi bir ilişki bekleyebilirsin ama lütfen sevişmek istedin diye kendini suçlama.
çünkü bence çok masum duygularla hareket etmişsin.

Zamana ihtiyacim var dedi diye anlatirken neler olabilecegi beynimde sekillenmisti aldatildim pskolojim bozuldu bi sure kimseyi dusunmuyorum yalani cok bariz bir yalan .. digerleri gibi direk yatmak istedigini ortaya sacmak yerine gayet dolayli davranmis sonucta bu ne bekliyordun ki ????????

Ah bulamadım ne yaptın sen ya.... Adam alacağını almış sonra da sıyrılmış ısın içinden...

Not; bulamadimi burda eskiler iyi tanir. Kızlar demek istemiş r çıkmamış hepsi bu.

canım sıgınacak lman aradım galiba :KK43: güvendim inndım :KK43:

Haklısın canım :KK43: ama benim eşimlede cinsel sorunlarım vardı eşim sorunluydu yani :KK43: bu adamla cinsellik yaşarken bana dediki okadar belliki daha önce kimseyle birlikte olmadığın :KK43: bilmiyorum çok üzgünüm :KK43:

Erkek işte nefret ediyorum bu tiplerden... kurtulduğuna dua et geçer merak etme senide yargılamıyorum kadınlar bazen duygularının esiri olabilir offf ya Pislik adam :KK34::KK34::KK34:

Vallahi insanlar duygusal bosluktan da , yalnizliktan da her hatayi yapabilir, sonucta insaniz.

Insan hoslaninca beyin fonksiyonlari elden gidebiliyor, o da var tabi :) Kendinize cok yuklenmeyin, dunyada erkege aldanan tek kadin degilsiniz ki.

Zamana ihtiyacim var dedi diye anlatirken neler olabilecegi beynimde sekillenmisti aldatildim pskolojim bozuldu bi sure kimseyi dusunmuyorum yalani cok bariz bir yalan .. digerleri gibi direk yatmak istedigini ortaya sacmak yerine gayet dolayli davranmis sonucta bu ne bekliyordun ki ????????

Haklısın canım başından savmak için klasik yalanlar kendime kızıyorum ona değil çok safım galiba :KK43:

valla canım, kendini hiç boş yere üzme birlikte oldum diye. Gayet doğal bişey istemişsin olmuş. Kullanılmaksa sende onu kullandın o vakit. Böyle birşey için basite inmiş olmazsın. Adam yalan söylemiş. ne yazıkki günümüz erkeklerinin elinde olan kitaptan bir sayfa okumuş sana... çünkü hepsinde aynı bahane var. Boş yere üzülme hayatına devam et.. kendinide suçlama

eğer biri birini seviyorsa ve önemsiyorsa ne olursa olsun onunla olmak için çabalar...maalesef adamın öyle duyguları yok gibi...kendiniz hakkında da kötü şeyler düşünmeyin...o size öyle davrandı diye siz önemsiz biri olmuyorsunuz.

Üzülmene üzüldüm ama bence fazla kalıpçı düşünüyorsun.Neden basit olasın ki ? Yetişkin bir kadınsın,birisinden etkilenmişsin ve sonucunda birlikte olmuşsunuz.Ne senin ne adamın suçlanacak bir durumu yok.Doğruya doğru,adam baştan ne düşündüğünü söylemiş.Sen belki ötesini umdun ama kısmet,demek karşılıklı duygular değilmiş.Seni kullanmak istese oyalar,kenarda tutardı.

X