Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Maske TarifleriHergün düzenli yapılacak yüz peelingi tarifi arıyorummm :)
Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları
Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
Merhabalar, benim yüzümde sıkıntıdan stresten olduğu belli duran ufak ufak pütür sivilceler var. İçleri hiç iltihap dolmuyor ama pütür pütür gözüküyor yüzüm ve devamlı var geçmiyorlar. Genellikle herkes yüz peelingi, yüzü temiz tutmak, nemlendirmek gibi şeyler öneriypr ve bende burada bir çare bulmaya geldim. Yüzüme fazla kimyasal ürün değdirmek istemiyorum daha 19 yaşındayım yüzümü hemen eskitmek istemiyorum kimyasallarla bende sizlerden hergün yapılabilecek yüz peelingi tarifi istiyorum kızlar, kendi yaptığınız ya da faydasını gördüünüz tarifler varsa yardımınızı bekliyorum
slm ben bebek pudrası ve gül kolonyasını karstırıp yüzüme sürüyorum kuruyor kirec gibi olup pudra dökülmeye baslayınca yıkıorum.cok güzel ve dogal bi maske.ben hergün yapamıyorm ama komsumuzun kızı ergenlik cagında suan önceden yüzü mayın tarlası gibiydi :) bu maskeyi hergün yaptı ve cok yararını gördü
Merhaba çok teşekkür ederim öncelikle ama mesaj sayım 100 olmayınca ordan cevap veremedim. Günde 1,5 litre su içmeye gayret ediyorum, bir de fırsat buldukça meyve yiyorum ama okul hayatı vizesi finali derken çok sıkıyorum kendimi galiba bir de kendi kendine dertlenen bir yapım var Ama o tarfileri mutlaka uygulayacağım ilgin için çok teşekkürler :)
slm ben bebek pudrası ve gül kolonyasını karstırıp yüzüme sürüyorum kuruyor kirec gibi olup pudra dökülmeye baslayınca yıkıorum.cok güzel ve dogal bi maske.ben hergün yapamıyorm ama komsumuzun kızı ergenlik cagında suan önceden yüzü mayın tarlası gibiydi :) bu maskeyi hergün yaptı ve cok yararını gördü
Bu tarifi de not ettim bir kenara ben bir ara bunun karbonatlı versiyonunu yapıyordum ama yüzüm çok tahriş oldu korktum bıraktım bu hem doğal hem de ekonomikmiş, teşekkür ederim :)
Bana kalırsa kolonya cildi tahriş ediyor ve var olan sivilcelerin daha da yayılmasını sağlıyor mesela sivilcenizi sıktıktan sonra sakın kolonya ile silmeyin daha çok dağıtıyor saf suyla yıkayın direk ardından kremleyin ki nemlensin ya da buz koyun. Ben şu sıra yoğurt+limon maskesini yapıyorum haftada 2 kez. Kolonyadan alacağım ph'ı limondan alıyorum daha doğal hiç yoktansa.