küçücük bir patates ve küçüücük bir havuçla 2 yemelik çorba cıkıyor.dediğin gibi ben de bakletiyorum,düdüklüde pişrip süzgeçten geçiriyorum.
yoğurt ise,yarım litrelik kutu alınca 3 günlük yoğurt cıkıyor,küçük mama kapları var tupper valla 3. gün yedirdiğim de oluyor.
muhallebi konusunda arı dan memnun sanırım kullananlar,hero aldım vanilya kokuyor buram buram beğenmedm.tavsiye ediyomusunuz arıyı?
muhallebiyiyapıp içine mama katınca rengi değişiyo mu sizdede milupa aptamil 2 birde bi zaman sonra sıvılaşma oluyor mu oğlum tadını beğenmedi bende pekmez kattım yedi umarım zararı olmaz
kızlar devam sütünden nasıl yoğurt yapabilirim yazarmısınız bekliyorum.
oğluma normal yoğurttan 1 yemek kaşığı veriyorum ama zararlı olmasından korkuyorum şöyle yaşına kadar beklliyim diyorum.
:
canım ben mamayı her yaptığımda mesela günde 2 kz mama yapıyorum ve içine 2 çay kaşığı kadar üzüm pekmezi koyuyorum. bildiğim kadarıyla zeka açıyomuş pekmez internetten araştırdım. öğlenleri çorba veriyorum.:ecrin_bebek:
öğlenleri bende çorba yediriyorum ama günde 2defa mama çok az oğlum doymuyor ki, benim gece yiyor en fazla 2 defa sabah uyanınca da bisküvi pekmez peynir falan yiyor öğleye kadar uyuyor öğlen çorba içiyor tekrar uyuyor ilkindi de yoğurt yiyodu sancılanıyo vermiyorum daha meyve suyu içiriyorum elmaya bayıldı meyve suyu tok tutmaz ki mecbur mama yapıyorum akşama da muhallebi yese yemezse mama yiyor uyumazsa geri acıkıyor gün içinde 3den fazla bile yaptığım oluyor sizin bebekler nasıl doyuyor anlamadım valla
canım sen emziremiyorsun hatırladığım kadarıyla
bi öğün sebze püresi/çorbası ver
sabah kahvalti ver
ara öğünlerde yoğurt ver
bir öğün de meyveyi püre halinde ver istersen içine 1 ölçek devam maması kat daha doyurucu olur
bir kere mama bir kere de muhallebi yaptın mı ona yeter de artar bile
sağlıkla büyüsün bebişin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?