- Konu Sahibi CANIM2YAVRUM
slm kızlar 3 hafta önce kardeşime arkadaşı oturmaya gelmiş.2 yaşındaki çocuğununda virüse bağlı göz nezlesi varmış.onada başkasından geçmiş bulaşıcı olduğunu bildiği halde oturmaya gelmiş.kardeşiminde ufak çocuğu var onada geçmiş biz ilkte farketmedik görünürde gözünde ilkte birşey yoktu benim kızda onunla o gün oynadı.önce yiğenim gözü kızardı gözü akmaya başladı.2 gün sonrada kızımın gözü kızarmaya başladı.doktora getirdik göz nezlesi bulaşıcı dedi.göz damlaları,merhemler verdi.damlatıyorum yinede geçmedi.hem hatta biri tamamen kapandı açamıyor.gözü balon gibi şişti gözü içerde kaldı damla bile zor damlatıyorum.diğer gözünede geçti.oda şişecek ve kapanacak diye çok korkuyorum.nasıl görecek onu düşünüyorum.gözüne pamukla demli çayda sürüyorum yok geçeceğine daha kötü oluyor.ne yaptımsa geçiremedim.yarın aylardır beklediğimiz sınavıda var.ne çalışabildi nede acısından ağrısından uyuyabildi.belki öyle görürseler sınavada almazlar bulaşıcı çünkü başkalarına geçirmeye hakkımız yok.doktora söyledim eldiven taksın dedi.arkadaşlar söyleyin bu nasıl geçer bari gözünün şişi insin önünü görebilsin.sınavda kağıdı nasıl görecekte doğru cevap verecek onu düşünüyorum.bulanık görüyor,ışığa bakamıyor,gözüne kum varmış gibi acıyor,ağrıyor,çeşme gibi gözyaşı akıyor,gözleri kıpkırmızı kızlar bunu yaşayanlar yada bilenler sizce nasıl geçer bu? konum lütfen rica ediyorum taşınmasın burası daha aktif.. fazla bilgilere ihtiyacım var.... ... ... kızlar bu konuyu açtıktan sonra bir kaç saat sonra kızımın gözünden kan geldi.uyuyordu baktım gözünden kan geliyor hiç hayatımda gözden kal geldiğini ne duydum ne gördüm.özel hastaneye getirdik.doktor gözünde çok kan biriktiğini sonunda kanı dışarı attığını söyledi.söyledi.dün o panikle kendimi nasıl dışarı attım tarif edemem.pansuman yaptı kullandığın ilaçları bırak benim verdiklerimi kullan dedi.bu sabah yine gözünden kan geldi.nezaman bitecek ALLAHIM çok zor kızlar anlatamam.
Son düzenleme: