- Konu Sahibi renkkatan09
-
Yine senin iyi canım benim eşimin sabah saat 10 kuralı var hergün sabah 10 da arar aramadı o gün yoğun diyelim 10 u 5 geçe kaynanam yada kayınbabam beni arar 10 da bizi aramadı bir şey mi var der 2-3 saatte bir telefon konuşması eğer bu süre 4-5 saate uzasa kayınbabam arar oğlum niye hiç aramıyorsun der 3 yıldır bu süreci yaşıyorum huzurum bozulmasın diye tartışma yaratmıyorum ama inanılmaz rahatsızım bunaldım artık ben ailemi hiç bir zaman bu kadar çok aramadım hergün bende mutlaka konuşurum aramasam bilirim eşimi arayım hiç aramıyor derler huzurum bozulmasın 2 -3 dk hal hatır sor ölmezsin diyorum kendi kendime şimdi de hergün görüntülü aramalar başladı ma ailesi bıkkınlık geldi bana artık sanki evde onlarla beraber yaşıyormuşuz gibi geliyor mesela gün içinde uyucam diyelim ararlar da uyanırım diye korkar oldum tek tesellim eşimle aramın çok iyi olması ve bana çok değer veriyor olması ha tabi ben aramasam sormasam aradıklarında açmasam kötü olmak bir adım eşiminde tek kötü huyu bu ne yapayım katlanıyorum maalesefKızlar merhaba sizden olumlu olumsuz destek alıp yanlıştan düzeltmenizi istemek için yazıyorum 5 aylık evliyim eşimin ailesi hergün eşimi arıyor ana herr gün yani hatta sabah konuştuysalar akşam yine arıyorlar elimizde buna o kadar alıştırdılar ki eşim aramazsam küsüyolar diyip arıyo yemek yiycez arıyorlar dışarı çıkıyoruz arıyolar uzak şehirlerdeyiz ve her anımızdan haberdar olmak istiyorlar sizde eşimin ailesinin günde iki kez araması normal mi eşimle kavga ettik kaç aydır hala evlendiğini kabullenmediler bu ne ben kadın olduğum halde ailem bu kadar aramıyor senin ailen ne istiyor hergün konuşacak ne buluyorlar her anımız bölünüyor dediğimdede benim aileme düşman gibi davranma diyor (bana tek iyilikleri kocamı doğurmak!)
benimde esimin ailesi pek bi düskündüler ogullarina esimde onlara zaman zaman benden kiskandiklarinida hissederdim ne zaman bosandim umurlarinda olmadi cok kiymetli oglullari bu isler böyle herhalde gercek olmayan ne varsa yapmacik göstermelik gercek kimligine bürünüyorlar eninde sonundaBugün naptın muhabbeti yani işte ne oldu akrabalardan kime ne oldu yani kısaca eşimin eve geldiğinde benimle yapmadı gereken muhabbeti güya çok özlemişler diye onlar arayıp konuşuyor lar ve böyle hergün konuştukları için asla onun ailesini bide ben arıyıp hal hatır sorayım yapmıyorum çünkü bu sürekli arayışları bende antipati yapıyor sevemiyorum büyüktür arasınlar diyemiyorum zaten eşimle çocukluğundan beri ilgilenmemişler lisede yurt üniversite de yurt sonra askeri eğitim derken eşim son on yıl içinde ailesiyle taş çatlasa 3yıl oda bölük bölük yan yana durdu
Benim eşim de böyleydi. Hatta gün boyu beklenirdi aransın diye, konuşulmadıysa akşam 9-10 mesaj atılırdı bir şey mi oldu şeklinde. Konuşmalar da bomboş şeyler, ne yedik ne içtik neler yaptık, ben neler yaptım... Tamam da ben istemiyorum ev içimin paylaşılmasını derdim kavga çıkardı. Cevap olarak da ailem yaşlı ve ne olacağı belli değil, konuşmak, görüşmek istiyorum olurdu. E benim ailem de yaşlı üstelik uzaktalar. Her gün herkes 1Er saat telefonda konuşacaksa neden evlendik?Kızlar merhaba sizden olumlu olumsuz destek alıp yanlıştan düzeltmenizi istemek için yazıyorum 5 aylık evliyim eşimin ailesi hergün eşimi arıyor ana herr gün yani hatta sabah konuştuysalar akşam yine arıyorlar elimizde buna o kadar alıştırdılar ki eşim aramazsam küsüyolar diyip arıyo yemek yiycez arıyorlar dışarı çıkıyoruz arıyolar uzak şehirlerdeyiz ve her anımızdan haberdar olmak istiyorlar sizde eşimin ailesinin günde iki kez araması normal mi eşimle kavga ettik kaç aydır hala evlendiğini kabullenmediler bu ne ben kadın olduğum halde ailem bu kadar aramıyor senin ailen ne istiyor hergün konuşacak ne buluyorlar her anımız bölünüyor dediğimdede benim aileme düşman gibi davranma diyor (bana tek iyilikleri kocamı doğurmak!)
Ararlar sanami soracaklar !Kızlar merhaba sizden olumlu olumsuz destek alıp yanlıştan düzeltmenizi istemek için yazıyorum 5 aylık evliyim eşimin ailesi hergün eşimi arıyor ana herr gün yani hatta sabah konuştuysalar akşam yine arıyorlar elimizde buna o kadar alıştırdılar ki eşim aramazsam küsüyolar diyip arıyo yemek yiycez arıyorlar dışarı çıkıyoruz arıyolar uzak şehirlerdeyiz ve her anımızdan haberdar olmak istiyorlar sizde eşimin ailesinin günde iki kez araması normal mi eşimle kavga ettik kaç aydır hala evlendiğini kabullenmediler bu ne ben kadın olduğum halde ailem bu kadar aramıyor senin ailen ne istiyor hergün konuşacak ne buluyorlar her anımız bölünüyor dediğimdede benim aileme düşman gibi davranma diyor (bana tek iyilikleri kocamı doğurmak!)
Ben seni çok iyi anlıyorum. Maalesef aynı şeyleri ben de yaşıyorum 2 yıllık evliyim ilk zamanlar tartışırdık ama şimdi umursamıyorum. Saçmasapan ikide bir araşıp napıyosun ne yedin 2 dakika falan sürüyo. Eşim desen olgun değil annesinin memesinden ayrılamamış koca eşşek. Kayınvalide desen eşi hiç umursamadığı için sıkıntıdan patlıyo bize sarıyo bizle beraber gitmek istiyo her yere bir kere eşimle başbaşa pikniğe gittik diye alınmıştı bize. Herkes yerini bilse olgun olabilseler kimse böyle saçma şeylerle uğraşmaz. Demem o ki booşşverrt umursama 50 kere arasın dursunlar yarım akıllılarKızlar merhaba sizden olumlu olumsuz destek alıp yanlıştan düzeltmenizi istemek için yazıyorum 5 aylık evliyim eşimin ailesi hergün eşimi arıyor ana herr gün yani hatta sabah konuştuysalar akşam yine arıyorlar elimizde buna o kadar alıştırdılar ki eşim aramazsam küsüyolar diyip arıyo yemek yiycez arıyorlar dışarı çıkıyoruz arıyolar uzak şehirlerdeyiz ve her anımızdan haberdar olmak istiyorlar sizde eşimin ailesinin günde iki kez araması normal mi eşimle kavga ettik kaç aydır hala evlendiğini kabullenmediler bu ne ben kadın olduğum halde ailem bu kadar aramıyor senin ailen ne istiyor hergün konuşacak ne buluyorlar her anımız bölünüyor dediğimdede benim aileme düşman gibi davranma diyor (bana tek iyilikleri kocamı doğurmak!)
Bende anlamıyorum gerçekten . Nasıl normal buluyolar Allâh bizleride çocuklarımızı da bu insanlarla karşılaştırmasın AminnnŞu normal diyenlerin hepsi her gün eşi yemekte telefonla konuşsa ciddi sorun çıkarırdı :) Konuyu mu okumamışlar anlamadım.
Benim eşimin de anne babası her gün arar , Annesi ayrı babası ayri ama 5-10 saniyeyi geçmez. Hadi senin hatrina bir dakika olsun. Nasılsın , ne yapıyorsun ,çocuk nasıl , eşin nasıl , bir şey lazım mı ? kendinize iyi bakın , eşine selam soyle ,çocuğu öp gorusuruzKızlar merhaba sizden olumlu olumsuz destek alıp yanlıştan düzeltmenizi istemek için yazıyorum 5 aylık evliyim eşimin ailesi hergün eşimi arıyor ana herr gün yani hatta sabah konuştuysalar akşam yine arıyorlar elimizde buna o kadar alıştırdılar ki eşim aramazsam küsüyolar diyip arıyo yemek yiycez arıyorlar dışarı çıkıyoruz arıyolar uzak şehirlerdeyiz ve her anımızdan haberdar olmak istiyorlar sizde eşimin ailesinin günde iki kez araması normal mi eşimle kavga ettik kaç aydır hala evlendiğini kabullenmediler bu ne ben kadın olduğum halde ailem bu kadar aramıyor senin ailen ne istiyor hergün konuşacak ne buluyorlar her anımız bölünüyor dediğimdede benim aileme düşman gibi davranma diyor (bana tek iyilikleri kocamı doğurmak!)
Kesinlikle çok doğruGunde iki defa aileyle konusmak anormal. Ne konusabilirsin ki zaten mantiken? Hicbir mantigi yok. Ustelik de ana kuzusu degilmis yurtlarda okumus. Evlenince ailesi ve ailesinin gozunde kiymete binenlerden. Bu tip insanlar hasta. Geline yem etmeyelim oglani onun pencesine dusmesin agirligimizi koyalim tavri bu. Ozlediklerini falan sanmiyorum. Siz yakın olun istemiolar sadece. Hep ailesi ön planda kalsin istiolar. Koca koca insanlar dışlanmaktan korkuolar.
Aaaa şok oldum okurken. Ne demek sabah akşam aramakKızlar merhaba sizden olumlu olumsuz destek alıp yanlıştan düzeltmenizi istemek için yazıyorum 5 aylık evliyim eşimin ailesi hergün eşimi arıyor ana herr gün yani hatta sabah konuştuysalar akşam yine arıyorlar elimizde buna o kadar alıştırdılar ki eşim aramazsam küsüyolar diyip arıyo yemek yiycez arıyorlar dışarı çıkıyoruz arıyolar uzak şehirlerdeyiz ve her anımızdan haberdar olmak istiyorlar sizde eşimin ailesinin günde iki kez araması normal mi eşimle kavga ettik kaç aydır hala evlendiğini kabullenmediler bu ne ben kadın olduğum halde ailem bu kadar aramıyor senin ailen ne istiyor hergün konuşacak ne buluyorlar her anımız bölünüyor dediğimdede benim aileme düşman gibi davranma diyor (bana tek iyilikleri kocamı doğurmak!)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?