çok tşk duyarlılığın için,ama ayrıda olsa ne bileyim adamı gece ararsın sabah kadar konuşursun diye düşünüyorum
bencede...bnde öyle düşünüyorum ama demek ki arkadaş uyanmamış hiç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok tşk duyarlılığın için,ama ayrıda olsa ne bileyim adamı gece ararsın sabah kadar konuşursun diye düşünüyorum
evli olduğunu senden nasıl sakladı canım? hiç mi açık vermedi, hiç şüphelendiğin bi hareketi olmadı mı? facebookta evli olduğuna dair hiç bir ipucu yakalamadın mı?Merhaba kizlar . Son gunlerde kendimi cok kotu hissediyorum. Aslinda hep boyleyim ama su siralar daha cok uzulup agliyorum. 3 sene once ilk defa birine asik olmustum. 2 sene surdu bu iliski ve 2 senenin sonunda evli oldugunu ogrendim . Gecen sene bu zamanlar ayrildik tam 1 sene oluyor. Eylule kadar hala mesaj atip aramaya devam ediyordu sonra numarami degistirdim faceden sildim bi sure konusmadik. Sahte hesap acip bazen mesaj atiyordu cevap vermiyordum. Cevap versem de nefretimi ofkemi kusup engelliyordum. Bir senenin her gunu boyle dayanilmaz bi sanciyla gecti cok aci cektim cok. Hazmedemiyordum boyle biseyi. Bu olay beni cok yipratti. Yasama sevincim falan kalmadi hayattan bi beklentim kalmadi umutsuz bi insan oldum. Hic bi zaman tam anlamiyla mutlu olamiyorum. Mutlu oldugumu sandigim anlarda birden aklima geliyor yuzumdeki gulumsemenin yerini bi burukluk aliyor. Alistim bu aciya ama yoruldum. Bana yasattiklari icin nefret ediyorum ondan ama bazen aklima guzel gunlerimiz anilarimiz gelince uzuluyorum, kahroluyorum. Dinledigim bi sarkida bile aklima geliyor aglamaya basliyorum.. Ve yine hayatima burnunu sokmaya basladi arkadaslarimdan beni soruyor benden haber almaya calisiyor.. Yok say onu diyorum bitti gitti diyorum ama hayatimda hep izi kalacak, kimseyi sevemeyecegim artik, unutamayacagim.. Gercek bu ve ben bu gercegi degistiremiyorum.. Bu yara hic kapanmayacak, kimse kapatamayacak. Bu yasami kabullenmekten baska bi carem yok sanirim duygularimi tukettim artik..
Merhaba kizlar . Son gunlerde kendimi cok kotu hissediyorum. Aslinda hep boyleyim ama su siralar daha cok uzulup agliyorum. 3 sene once ilk defa birine asik olmustum. 2 sene surdu bu iliski ve 2 senenin sonunda evli oldugunu ogrendim . Gecen sene bu zamanlar ayrildik tam 1 sene oluyor. Eylule kadar hala mesaj atip aramaya devam ediyordu sonra numarami degistirdim faceden sildim bi sure konusmadik. Sahte hesap acip bazen mesaj atiyordu cevap vermiyordum. Cevap versem de nefretimi ofkemi kusup engelliyordum. Bir senenin her gunu boyle dayanilmaz bi sanciyla gecti cok aci cektim cok. Hazmedemiyordum boyle biseyi. Bu olay beni cok yipratti. Yasama sevincim falan kalmadi hayattan bi beklentim kalmadi umutsuz bi insan oldum. Hic bi zaman tam anlamiyla mutlu olamiyorum. Mutlu oldugumu sandigim anlarda birden aklima geliyor yuzumdeki gulumsemenin yerini bi burukluk aliyor. Alistim bu aciya ama yoruldum. Bana yasattiklari icin nefret ediyorum ondan ama bazen aklima guzel gunlerimiz anilarimiz gelince uzuluyorum, kahroluyorum. Dinledigim bi sarkida bile aklima geliyor aglamaya basliyorum.. Ve yine hayatima burnunu sokmaya basladi arkadaslarimdan beni soruyor benden haber almaya calisiyor.. Yok say onu diyorum bitti gitti diyorum ama hayatimda hep izi kalacak, kimseyi sevemeyecegim artik, unutamayacagim.. Gercek bu ve ben bu gercegi degistiremiyorum.. Bu yara hic kapanmayacak, kimse kapatamayacak. Bu yasami kabullenmekten baska bi carem yok sanirim duygularimi tukettim artik..
@heyooooo Olaya farklı bir pencereden bakmayı denemeli..sin. Neden mi? Onun hiç evli olduğunu öğrenmeyip daha büyük yanlışlar yapabilirdin... Neler duyuyoruz? Evleniyolar imam nikahıyla, sonra resmi nikah yaparım diyerek, kandırılanlar kadınlar var.. Ya seni de kandırsaydı bir şekilde, aynı şehirde değildik diyorsun.. Senin şehrine taşınma bahanesiyle kandırsaydı, kaçalım filan deseydi evlenme vaadinde bulunup? Sende çok seviyorum diye, kaçsaydın o adama? "Nikahı sonra kıyarız" derdi büyük bi ihtimalle.. Evli olduğu için! Sende o adamdan hamile kalsaydın daha mı iyi olurdu?
Biraz senorya gibi oldu ama emin ol hayat o kadar zor ki.. Yaşamam dediğin şeyleri yaşarken buluyosun kendini.. Benden sana abla tavsiyesi, kız kardeşimle yaşıtsın.. Şu an onun mutlu bir birlikteliği var.. Yaşıtlarınla arkadaş ol, sanırım bu adam senden yaşça büyük.. İnsanlara kolay kolay güvenme..
Bence kurtulduğuna sevinmelisin... Bu adamın çocuğu da vardır şimdi..
Bence çocuk yapmadan önce, "anne baba" olmak için bir sınava girmeli,
anca öyle olur bu insanların önü öyle kesilir...
Neyse demem o ki; ÜZÜLME!
ÇÜNKÜ, değecek bir insan değil..
İnan...
Kiyamam ya karakter siz pislik nolacak utanmaz seni iki yıl nasıl kandırmış kiyamamMerhaba kizlar . Son gunlerde kendimi cok kotu hissediyorum. Aslinda hep boyleyim ama su siralar daha cok uzulup agliyorum. 3 sene once ilk defa birine asik olmustum. 2 sene surdu bu iliski ve 2 senenin sonunda evli oldugunu ogrendim . Gecen sene bu zamanlar ayrildik tam 1 sene oluyor. Eylule kadar hala mesaj atip aramaya devam ediyordu sonra numarami degistirdim faceden sildim bi sure konusmadik. Sahte hesap acip bazen mesaj atiyordu cevap vermiyordum. Cevap versem de nefretimi ofkemi kusup engelliyordum. Bir senenin her gunu boyle dayanilmaz bi sanciyla gecti cok aci cektim cok. Hazmedemiyordum boyle biseyi. Bu olay beni cok yipratti. Yasama sevincim falan kalmadi hayattan bi beklentim kalmadi umutsuz bi insan oldum. Hic bi zaman tam anlamiyla mutlu olamiyorum. Mutlu oldugumu sandigim anlarda birden aklima geliyor yuzumdeki gulumsemenin yerini bi burukluk aliyor. Alistim bu aciya ama yoruldum. Bana yasattiklari icin nefret ediyorum ondan ama bazen aklima guzel gunlerimiz anilarimiz gelince uzuluyorum, kahroluyorum. Dinledigim bi sarkida bile aklima geliyor aglamaya basliyorum.. Ve yine hayatima burnunu sokmaya basladi arkadaslarimdan beni soruyor benden haber almaya calisiyor.. Yok say onu diyorum bitti gitti diyorum ama hayatimda hep izi kalacak, kimseyi sevemeyecegim artik, unutamayacagim.. Gercek bu ve ben bu gercegi degistiremiyorum.. Bu yara hic kapanmayacak, kimse kapatamayacak. Bu yasami kabullenmekten baska bi carem yok sanirim duygularimi tukettim artik..
Evet benden 7 yas buyuk bir cocugu var.
çocuğu sizden 7 yaş mi büyük yoksa adam mi sizden 7 yaş büyük
Bir senedir boyleyim acim hic hafiflemedi ve boyle devam etmesinden cok korkuyorum. Gelisiyle beni hayata baglayan gidisiyle de hayattan koparan insandi. Ogrendigim tek bi gercek hayatimi cehenneme cevirdi. Imkansiz gibi geliyor ama umarim dediginiz gibi olur, ilerde gulup gecerim bu gunlerime.
ozaman hayatinda bir terslik var , bir insanin seni hayata baglamasi demek bunu gösterir, hayatina odaklan ya birseyler eksik yada fazla ... ve sana abla tavsiyesi, seni hicbirzaman kimse hayata baglamasin , hayatini girenler sadece reng versin anlam degil ,ki bu adam sana büyük bir kötülük yapmis... bu kisiyle mutsuzlugu tatmissin insallah ilerde mutlulugu yasatacak hayirli biri cikar karsina , bosver hayirsizlari , esini aldatan insan birkere kötü insandir ki sanada kötülük yapmis buna sevgi beslemen bile hata biraz zorda olsa mantikli ol , kötülük sacan insanlardan uzak durulmali ,
aldatan insanda hersey olur yalan dolan arsizlik ve Gurursuzluk , bu özellikteki insanlari sevmeyi birak nefret duygusu bile cok, gercekten ilerde anliyacaksin ...