Hergün 2 Kişiye Tarot Bakımı....

sewalim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2010
439
0
Sevgili kk üyeleri,

Daha önceden de açtığım konu başlığım bu.Hatırlayan arkadaşlar vardır.Fakat ücretli olduğunu yazınca konum silinmişti.:63: Normalde ücretli bakıyorum
fakat burda hergün 2 kşiye ama sadece 2 kişiye bakım yapacağım. Bİr önceki seferde çok talep olmuştu ve ben yoğun bir şekilde sarsıldım.Bu yüzden şimdiden anlayışınız için teşekkür ederim.:KK34:

ad-soyad
d.tarihi
burç
anne adı ve sorunuz?

eğer çift bakılacaksa erkeğinde bilgileri...

bu arada gün içinde atılan mesajlardan 2 kişiyi seçicem. Bir önceki günün bilgilerini görmezden gelicem yoksa işin içinden çıkamam. Seçimlerimde tamamen içgüdüsel olacak.Umarım anlayışla karşılarsınız.

bu arada kişisel bilgilerinizi bu sayfada paylaşmayacağm.Bununla ilgili bir sıkıntınız olmasın.

Ayrıca özel ve daha detaylı bilgi almak isteyenlerle de msn adresimden görüşebiliriz.

Son düzenleme:
Sevgili kk üyeleri,

Daha önceden de açtığım konu başlığım bu.Hatırlayan arkadaşlar vardır.Fakat ücretli olduğunu yazınca konum silinmişti.:63: Normalde ücretli bakıyorum
fakat burda hergün 2 kşiye ama sadece 2 kişiye bakım yapacağım. Bİr önceki seferde çok talep olmuştu ve ben yoğun bir şekilde sarsıldım.Bu yüzden şimdiden anlayışınız için teşekkür ederim.:KK34:

mrb yazınızı yeni gördümm tarota mı bakıyorsunuz

şimdi arkadaşlar bu sıra işini nasıl yapmalı? bakım isteyenler özel mesaj göndersinler.
ad-soyad
d.tarihi
anne adı
ve sorunuz,neye bakıcaz?

ikili ilişkilerde ise hem erkeğin hemde kadının bilgileri gerekli..

size bir soru şimdi..

İçinden çıkamadığım tek şey...

Aynı gün içinde belki 50 kişi bilgilerini göndercek ben bunların içinden o 2 kişiyi nasıl seçeceğim?

Bir yönetici, önünde bulunan 20 cv den rastgele 10 tanesini secmiş ve çöpe atmış. ''Şanssız kişilerle çalışmak istemem'' demiş. Bu bir yöntem olabilir :)):KK9:

şimdi arkadaşlar bu sıra işini nasıl yapmalı? bakım isteyenler özel mesaj göndersinler.
ad-soyad
d.tarihi
anne adı
ve sorunuz,neye bakıcaz?

ikili ilişkilerde ise hem erkeğin hemde kadının bilgileri gerekli..

ya canım burdan mı bakıyorsun bende isterimm bakmanıı rica etsem bakarmısın

X