• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hergun 1 defa bu duani oku

mehin

Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2013
80
0
6
34
Ankara
Her gun bir defa 1 yil boyuca bu duani okuyan mutlaka hamile kalir inaniyorum ve denedim.ama sadece 4 ay okudum.4cu ayda hamile oıdugumu oğrendim.sizinle paylasmak istedim.BİSMİLLAHİR RAHMANİR RAHİM.YA ALLAHU YA ALLAHU YA ALLAH.YA ZELERŞİL MECİD.ESELUKE BİNURİ VECHİKELLEZİ MELEE ERKANE EVADİ ERSİKE VE BİHA ELA CEMİİ HEQQİKE YA MUĞİSU EĞİSNİ YA ĞİYASEL MUSTEĞİSİN
Umarim bu dua herkese sifa olur,herkes anne olur.hicbirzaman dua ederken yalniz kendime etmedim.yalnizca bebek ivin değil her şey icin butun insanlara dua etdim,sizede hep ediyorum,insAllah dualarim kabul olur,ve bunu da tavsiye etmek isterim.hep inanim umudunuzu kaybetmeyin.ve akisina birakin çok zor biliyorum ama dusunmemeye calisin.ben 5 aylik evliyim.ilk uc ay ağir kaldirmaktan hep korundum iliskiden sonra ayaklarimi yukarida tutuyordm.ama hrpsinde adet oldum.4cu hamile kaldigim ay evin esyalarinin yerini deyistim cok ağirdi))ayak kaldirmak falan olmadi.ama bunuda soyleyeyim iliskiden sonra sakin ayağa kalkmayin,duz uzanin ve sağa sola da donmeyin.tuvalete gidip yikanmayin sakiiin.biz bu ayin sadece toplam 1 hafasini uslu durduk))))duzenli iliskiye girdik,ama hamile kalmak icin degil sadece istedigimiz icin.tavsiyelerim bu kadsr,insAllah ise yarar.hepinize bol sanslar.inaniyorum herkes anne olucak sizde inanin

Back