- Konu Sahibi kahvekitapsever
-
IzledimMerhabalar herkese 9. Bölümü ama kimse başlık açmamış izleyen yok mu?
Müzikleri gerçekten çok güzel ellerine sağlıkDiziyi ailem izliyor dolayli olarak sahit oluyorum. Muzigine bayiliyorum ozellikle slow keman. Miran evlenmek istiyordu oteki kizi nasil bosayacaksa.
Bende böyle başlamıştım meraktan instagram falan derken hızlı ilerliyor hikayeHer yerde ısmı karsıma cıkıyor sırf meraktan bı gun oturup ızlıcem
Birbirinden zıt iki karakter Azad tam bir korkak Miran gözü kara ama Reyyanla aşkı çok güzel MiranınMiran ayrı da Azad daha da ayrı
Hayaller Azad Miran vb. Hayatlar azcik yontulmuş odun çok şükür halimeBirbirinden zıt iki karakter Azad tam bir korkak Miran gözü kara ama Reyyanla aşkı çok güzel Miranıniçi titriyor
Bu konu da çok şükür diyeceğim kendi adıma eşcağızım için hakkını yiyemem dizideki hayaller kalsınHayaller Azad Miran vb. Hayatlar azcik yontulmuş odun çok şükür halime
Allah'a çok şükür odunum hep odundu bilerek aldım ama böyle aşkları izlemek de çok güzelBu konu da çok şükür diyeceğim kendi adıma eşcağızım için hakkını yiyemem dizideki hayaller kalsın ☺
Aynen öyle dizi olduğunu bilip ama bazen insan sorguluyor böyle şeyler yaşayan var mıdır hala diyeAllah'a çok şükür odunum hep odundu bilerek aldım ama böyle aşkları izlemek de çok güzelgerçek olmadıklarıni biliyoruz şükür
Yoktur zaarAynen öyle dizi olduğunu bilip ama bazen insan sorguluyor böyle şeyler yaşayan var mıdır hala diye
Yakında final yapacak söylentileri var
[/Q
Bence final olmaz hatta 3. sezon için anlaşma yapılmış fanıyım dizinin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?