Tamam canım yeni listenize bende hangi sırayla okunuyorsa okurum.Canım Yasin'i Şerif toplamıyoruz günlük 1 kişi niyetine okuyoruz günde 1 tane liste bitene kadar
Liste başlayınca haber veririm sana canımTamam canım yeni listenize bende hangi sırayla okunuyorsa okurum.
Canımmm sayımız çok az o sebeple başlatamıyorum listeyi
Beni ekle canım inşallahDua Kardeşlerim
Üç aylarımızı dolu dolu geçirmek için tekrar yeni bir liste başlatacağım yine aynı düzende günlük 1 Yasin'i Şerif okuyacağız kişinin kendi niyetiyle üzerini kendisi tamamlayacak. Listemiz kalabalık olursa direk 41 Yasin'i Şerif Hatmi yapmış oluruz onu katılım sayısı belirleyecek
Listemiz;
SoLeiL12
mutlulukbenihicbirakma
agustos72
Meybuz
Saliha40
R rana20
R rana20 Annesi
Aktiflora
kavs-i kuzah
Z zeynepmuratselo
SUHAN
gulrecelim
Tazeanneeee
Kızlar sizde katılmak ister misiniz?
mavikelebek34
Madammor
Kahve __Kokusu
i p e k
goah
nursevdi
V Vavin
begonvil1985
RedGirl
Sehrazat6
Nefes0858
Umut_2019
Eymen-in Clnar-in Annesi
Canım sayımız az o sebeple de başlayamıyoruzNE ZAMAN BASLICAZ CANIM
Tamam canım eklerim tabi ki
Hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah.Arkadaşlar hamıle oldugumu ogrenmıstım gecen haftalarda fakat daha bebek olusmadıgı için söyleyememiştim bugun kalp atısını dunduk cok sukur inanın ılk aklıma sızler geldınız dualarınız Allah razı olsun Rabbım sızlerede nasıp etsın inşallah dua grubunu olustıran katılan arkadaslarım hepınızden allah razı olsun dualarınız hayırlısı ıle kabul etsin rabbim inşallah cok tesekkurler
ALLAH RAZI OLSUN CANIM İNŞALLAHHayırlısıyla kucağınıza alın inşallah.
Çok güzel bir haber,Allah tamamına erdirsin canımArkadaşlar hamıle oldugumu ogrenmıstım gecen haftalarda fakat daha bebek olusmadıgı için söyleyememiştim bugun kalp atısını dunduk cok sukur inanın ılk aklıma sızler geldınız dualarınız Allah razı olsun Rabbım sızlerede nasıp etsın inşallah dua grubunu olustıran katılan arkadaslarım hepınızden allah razı olsun dualarınız hayırlısı ıle kabul etsin rabbim inşallah cok tesekkurler
COK TESEKKUR EDERIM CANIM ALLAH RAZI OLSUNÇ
Çok güzel bir haber,Allah tamamına erdirsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?