Canım liste başlar sen müsait olduğun gün kimlere okunduysa tamamlayarak okursun ekliyorum seni listeye o zaman
Son gorulme 21 aralıkaysenurt3991 canım etiket geldi mi listeye ekleyim mi seni?
Tamam o zaman :)Canım liste başlar sen müsait olduğun gün kimlere okunduysa tamamlayarak okursun ekliyorum seni listeye o zaman
VahhhSon gorulme 21 aralık
Canım hergün listeden başlayıp 1 kişi için 1 er tane Yasin'i Şerif okuyacağız. İsteyen okunan sayıyı 41 yada daha fazlasına kendi tamamlayacak.Bu listedeki bir kişiye mi. Okuyacağız. Kalanıda kendimizce bitireceğiz öyle mi.
Tamam günlük yasini şerife niyet koyup okuyacağız. Ben düzenli olarak klube giremiyorum malesef ama okur okumaz kime niyetle okuduysam belirtir çıkarım en azından.Canım hergün listeden başlayıp 1 kişi için 1 er tane Yasin'i Şerif okuyacağız. İsteyen okunan sayıyı 41 yada daha fazlasına kendi tamamlayacak.
BAŞLAYALIM CANIMBikaç arkadaştan da dönüş alıyım öyle başlarız canım
Tamam ekliyorum canımMerhaba arkadaşlar. Yeni listeye ben de katılmak istiyorum.
Tamam canım adetin bitince toplu okursunCanım benıde eklermısın listeye şuan adetlıyım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?