Arkadaşların geneli günlük 1 okuma yapabiliriz dediler canım o yüzden sayıyı bekliyorum. Yoksa günlük 2 okumayla başlayabiliriz17 kişi eksiğiz Günde 2 yasin okuyabılcekler varsa baslayalım vakıt gecmeden ?
Anladım canım bekleyelım o halde okuyabılcek arkadaslarda belki yazarlarArkadaşların geneli günlük 1 okuma yapabiliriz dediler canım o yüzden sayıyı bekliyorum. Yoksa günlük 2 okumayla başlayabiliriz
Amin Allah razı olsun çok saolun inşallahRabbim ailene huzur bereket mutluluk versin . Gönlünü ferahlatsın . İnş en kısa zamanda düzelir
İsterim tabi bugün kalbim bi farklı atıyor Kuran-ı Kerim için.Nasıl yapıyoruz okudukça yazıyor muyuz ?Okumadığım günleri nasıl haber vermem lazım.
Canım 41 kısılık liste olusturuyoruz . Her kes gümde 1 yasin okicak her gün 1 kısının niyetine yasin hatmi yapmış olucazİsterim tabi bugün kalbim bi farklı atıyor Kuran-ı Kerim için.Nasıl yapıyoruz okudukça yazıyor muyuz ?Okumadığım günleri nasıl haber vermem lazım.
O zaman bugünkü liste ile başlamak istiyorum.Canım 41 kısılık liste olusturuyoruz . Her kes gümde 1 yasin okicak her gün 1 kısının niyetine yasin hatmi yapmış olucaz
Canım sayımızın 41 e tamamlanması gerekiyor başlamamız için. Okumalar başlayınca ben seni etiket yapacağımO zaman bugünkü liste ile başlamak istiyorum.
Ben 2 defa okuyabilirim ya kimse katılmıyorYASİN'İ ŞERİF HATMİ
Güncel Listemiz ;
1. R rana20
2. R rana20 Annesi
3.Aktif Lora
4.i p e k
5.Ssevincli
6.SoLeiL12
7.Aktif Lora Annesi
8.Saliha40
9.Elif
10.HejaR12
11.mutlulukbenihicbirakma
12.mutlulukbenihicbirakma Annesi
13.mutlulukbenihicbirakma Ablası
14.Meybuz
15.burcusami
16. 5 528mucizemmm
17.Ceren0134
18.agustos72
19.Sadelikherseydir
20.kavs-i kuzah
21. T Tubiskooo
22.humanbeings
23.Sareben
24.HatueL
Kızlarrrr 24 kişi olduk
Arkadaşlarınızdan etiket yaparsanız hızlıca listeyi tamamlarız diye düşünüyorum.
Çok beklemek istemeyen ve ben günde 2 tane okurum diyen arkadaşlarım olursa eğer lütfen haber verin daha hızlı başlarız
Bende 2 tane okuyabilirimBen 2 defa okuyabilirim ya kimse katılmıyor
Neye niyetlenerek okunacak pekiR RabiaIslam katılmak istermısın günlük 1 yasin
Her gün 1 kısının niyetine 41 yasin okunmus olucak . Mesela o kısı sensen sen ne niyet ettıysen 41yasn senin için okunacakNeye niyetlenerek okunacak peki
Tamam bende bekliyorum.Aslında her gün değil ama bazı günler bende 2 tane okuyabilirim.Ufak bebegim oldugu icin her gune söz veremiyorum.Canım sayımızın 41 e tamamlanması gerekiyor başlamamız için. Okumalar başlayınca ben seni etiket yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?