🌿🌿🌿YASİN'İ ŞERİF HATMİ 🌿🌿🌿

Saglıcakla kucagına alırsın inşallah, o kadar güzel bir kalbin var ki, Rabbim tüm dileklerini kabul etsin

Saglıcakla kucagına alırsın inşallah, o kadar güzel bir kalbin var ki, Rabbim tüm dileklerini kabul etsin
Yaa canım inşallah, o güzel kalp dediğin sende asılO kadar çok dua ediyorum Rabbim isteyene en hayırlı zamanda sağlıkla hayırla versin inşallah en kısa zamanda da sana olsun inşallah canım

Yaa canım inşallah, o güzel kalp dediğin sende asılO kadar çok dua ediyorum Rabbim isteyene en hayırlı zamanda sağlıkla hayırla versin inşallah en kısa zamanda da sana olsun inşallah canım
Aminn canım benım, Allah razı olsun

1 adet ekleyebilirsin canım

Canım arkadaşım korkma Rabbim inşallah hayırlısı ile sağlıkla kucağına almayı nasip eder çok sevindim çokkkkk

İnşallah sağlıkla kucağına alırsın canim tanimasamda kalbim tüm bu hasreti cekeenlerle

HejaR12 arkadaşımız için 2 tane okudum, Rabbim niyetini kabul etsin İnşalllah, bebeğini sağlıcakla kucagına alsın

Canım arkadaşım korkma Rabbim inşallah hayırlısı ile sağlıkla kucağına almayı nasip eder çok sevindim çokkkkk
Allah razı olsun canım çok sağol inşallahRabbim seninde ne dileğin varsa hayırlısıyla gerçekleştirsin
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın canim tanimasamda kalbim tüm bu hasreti cekeenlerle
Amin canım amin kim istiyorsa Rabbim sağlıkla hayırla versin inşallahAllah razı olsun canım
HejaR12 arkadaşımız için 2 tane okudum, Rabbim niyetini kabul etsin İnşalllah, bebeğini sağlıcakla kucagına alsın
Allah razı olsun canım, inşallah seninde hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebişin

R rana20 HejaR12 niyetine 1 tane okudum cnm rabbim ptesi günü güzel haberler almanı nasip etsin inşlh rabbim inşlh bu güzel duyguyu yaşamanı kısmet etsin aminnn
Allah razı olsun canım inşallah sağlıkla hayırla, ne dileğiniz varsa Rabbim hayırlısıyla gerçekleştirsin inşallah sizinde

HejaR12 arkadaşımın niyetine iki yasin okudum. Rabbim hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle ayıpsız kusursuz evladını kucağına almayı nasip etsin. Amin.
Amin canımAllah razı olsun sende sağlıkla hayırla kucağına al evladını

YASİN'İ ŞERİF HATMİ

Güncel listemiz;

1. R rana20
2. burcusami (mazeretli)
3. muhursuzpusula (mazeretli)
4. zey_nep
5. Birdemetumut (mazeretli)
6. @Harlofia (mazeretli)
7. OrianaOriana hesabı doğrulanmış üye. (mazeretli)
8. H M
9. Sohrab
10. Nana929
11. HejaR12
12. M merve_1 Niyetine
13. moco-coco
14. Teneffus Zili

Herkes günlük ne kadar okuyabilirse okuduğu sayıyı bildirim yapacak.
Hergün 1 kişi niyetine okunacak.
Niyetini belirtmek isteyenler özelden mesaj atarak yazabilir.
Sayımızı 41 e tamamlamak için listemiz başa dönerek devam edecektir.
Okunan sayılar grubun ilk sayfasında günlük güncel olarak belirtilecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…