Canım senin için hergün 1 tane yazarım o zaman
Canım dün burcusami için sen toplam da 3 okudun değil mi?burcusami 3 tane okudum cnm bu cuma gecesi ve ramazanın yüzü hürmetine rabbim kabul etsin cnm
Canım sayı belirtir misin? Kaç tane okudun?Ben bildirim gelmeden sıradaki kişiye okudumRabbim kabul eylesin inşallah
3 yazdım cnm 3 okumuşumCanım dün burcusami için sen toplam da 3 okudun değil mi?
Canım okuduğun sayıyı toplam olarak yazar mısın sana zahmet karışıklık olmasın dün ki arkadaş için de 2 kez bildirim gelmiş birin de 2 tane birinde 3 tane yazıyor toplam 5 tane mi okudun ona damuhursuzpusula 2 tane daha okudum cnm Allah kabul etsin cnm
Okuyunca yazıyorum cnm mesala biraz önce 3 okudum sonra 2 okudum toplam 5 oldu . Okuyunca yazıyorum cnmCanım dün burcusami için sen toplam da 3 okudun değil mi?
Evet öyle ozamn cnmCanım okuduğun sayıyı toplam olarak yazar mısın sana zahmet karışıklık olmasın dün ki arkadaş için de 2 kez bildirim gelmiş birin de 2 tane birinde 3 tane yazıyor toplam 5 tane mi okudun ona da
Anladım canım tamam
Mesajlara baktım cnm 5 tane okumuşum cnm Allah kabul etsinAnladım canım tamambana kaç tane okumuştun hatırlıyor musun sayılar önemli olduğunu için çok dikkat ediyorum
Şimdi bende baktım 5 olmuş canımMesajlara baktım cnm 5 tane okumuşum cnm Allah kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?