Herbalife

Sltn93

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2016
5
0
1
31
Basarmak kazanmanin yarisidir yeterki siz isteyin yedigimiz hangi sey dogal dusunun bi gida teknikeri olarak okadar gida hilesi sagliksiz ama sewerek yedigimiz sey warki bu yuzden her 10 kisiden 8 i obez aslinda herkes dogru beslenmeyi bilse dunyada ne obez kalirdi ne hastaliklar artardi ben herbalife ile iyki tanismisim diyorum sampuani el kremi cit bakimi zayflama programi cikolatasi we cerezleri bi insanin ihtyaci olan hersey dusununsene futbol yildizinin(ronaldo dan bahsediyorum tabiki)sponsoru olan unlu bir beslenme firmasinin urunlerini bende kullaniyorum we artik saglikliyim saglikli olmak isteyen herkes kilo alabilir yada werebilir asla zor degil yeterki dogru bir danismaniniz we isteginiz olsun

herbalife saadet zinciri değilmi ya ekşi sözlükte iyi dalgası geçmişti herbalifenin. karaciğerinize yazık yapmayın böyle şeyler. kaç tane karaciğer hastası var bunların ürünleri yüzünden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…