• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herbalife

ani ölümler nedenıyle amerıkada yasaklanmıs bır urun asla tavsıye etmıyorum arkadasım kullandı hastanelık oldu

bende zayıflamak ıcın kullanacam mama sını aldım ama ıcıme kurt dustu fıkırkerınız ıcın tesekkur ederım

kesınlıkle kullanma derım sakası yok böle seylerın arkadaslar ....madem böle bı urun kullanmaya karar verdın en azından doktora danış derımmm...

bende zayıflamak ıcın kullanacam mama sını aldım ama ıcıme kurt dustu fıkırkerınız ıcın tesekkur ederım

tatlım böyle ürünler kullanmak yerine sağlıklı beslenerek kilo vermeni tavsiye ederim , hem mama ile verdiğin kilonun kaç katını bıraktıktan sonra geri alırsın ,bence hiç bulaşma :34::34::34:

aslında kendıme hakım olsam yaparım bılıyorum ama ıs hakım olmakta herseyı denedım akupunktur yaptırdım ama gerı fazlasıyla geldı bencede mama yı kullanmakta fayda var

Ama o sadece mamayla iyi sonuç laabileceğin bir ürün değil ki,
Tabletleri var,
Hatta onları da alsan,çayını içmedem olmuyor bile,
Ben kullanmıştım yıllar önce 4 parça,
çok güzel sonuç veriyor,4 kilo veriyorsun 8 kilo gibi inceliyorsun,
Ama dedeiğim gibi tek parçayla olmaz o..

selam...ben satan kadınla dırek gorusmustum urun beraber kullanınca etkılı ama sadece cayını alan da var demıstı cıunku pahalı urunler bende cayını aldım hala kullanıyorum guzel dıger sekılde saglıklı bulmadım yemek yemeden yasamak u-ımkansız gunde bı ogun normal yemek var dıger ogunler şek dedıklerı ıcecek..zayıflansada normal yemege gecınce sıkıntı yıne..zaten normalde ınsan bıkıyo dıyetten bıde sırf ıcecek ööö oluyo dedı bı arkadas haklıydı ben dıyetısyene gıttım cok rahatım ama cayını kullanıyorum.....az yemek yıyıpte zayıflamak daha anlamlı hepsı parar zayıflayınca yıne koruma donemı ara rara kullanmak gerek

Ben de mamasını kullanıyorum ve son derece memnunum doğrusu. Sadece sabahları içiyorum, süte karıştırarak. İlk iki hafta kiloda değişiklik olmadığı halde arkadaşlarımın dikkatini çekti, nasıl kilo verdiğimi sordular. Vücutta sıkılaşma yarattı sanırım, belim ve basenim inceldi. Sağlık açısından da hiçbir zararı olmadı çok şükür.

kızlar ben de yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum ama herhangi bir yan etkisini görmedim.
sadece kahvaltıda çay ve shake içiyorum.
keyifli de gidiyor aslında... bayaa tok tutuyor beni.
onun haricinde de düzenli ve sağlıklı beslenmeye başladım.kas ağırlığım artıyor ve az az yağlarımdan gitmeye başladı.
inceldiğimi hissedebiliyorum.
tam sonuca ulaşınca mutlaka sizlerle paylaşacağım.:34:

kızlar bende bu ürünü almak uzereyım bır taraftanda korkuyorum yan etkısı falan varsa dıye.kullananların fıkırlerıne ıhtıyacım var :(

kızlar ben de yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum ama herhangi bir yan etkisini görmedim.
onun haricinde de düzenli ve sağlıklı beslenmeye başladım.kas ağırlığım artıyor ve az az yağlarımdan gitmeye başladı.
tam sonuca ulaşınca mutlaka sizlerle paylaşacağım.:34:[/

kullanmaya devm ediyormusun hala nasıl gidiyor ?

tam sonuca ulaşınca mutlaka sizlerle paylaşacağım.:34:[/

kullanmaya devm ediyormusun hala nasıl gidiyor ?

bende de var shake ve lif tableti ama kullanmadım henıuz.shake iiçemedim : ( sen nasıl içiyorsun .Bide bebek istiyorum alında zarar varmıdır bilginiz varmı ?

ben de aldım iki yıl önce. ama kullanamadım. kullanınca gerçekten işe yaradığını da biliyorum.
ara ara kullandım ama en uzun bir hafta oldu. o bir haftada inanılmaz etkili. hatta üç günde dahi.
tekrar adım bekliyor. kesin kullanacağım. motive edebilecek arkadaşlar bekliyorum, çevremde bulamadım.

ben 3 haftadır kullanıyorum pahalı deniyor ama zaten diyetisyenin verdiği liste daha pahalı ve zahmetli bence. bi zararını görmedim... hipo troidim var kilo vermem zor olduğu için kullanıyorum..2 ana öğünde kullanıyorum ara öğünde yapıyorum vitamin minarel tablette alıyorum hiç acıkmıyorum kiloda gidiyo.. bende ön yargılıydım bu ürüne... 7 yıldır görmediğim lise arkadaşımı görünce karar verdim 2 ay araştırdım..
kızı görseniz resmen yarısı gitmiş... mankenler gibi resmen.. eski hali 95 kilo olduğunu bılıyordum.. şimdide 55-60 arası... ama o 2 sene kullanmış 3. senede tek öğün mama içmiş simdide sadece çay içiyo... dikkat ediyo...en önemlisi bence vucut orantılı kilo vermiş.... ben normal diyet artı spor yaptığım aylarda kilo vermediği biliyorum... şimdide spor yapıyorum..

Back