Herbalife ürünleri

Kuzenim kullanmisti kilo almisti diye biliyorum. Ara ara benimde kullanasim geliyor kilo almak icin ama sonra amaan o kadar parayi o kimyasal seylere veremem diyorum ve vazgeciyorum.

Kuzenim kullanmisti kilo almisti diye biliyorum. Ara ara benimde kullanasim geliyor kilo almak icin ama sonra amaan o kadar parayi o kimyasal seylere veremem diyorum ve vazgeciyorum.
Bende bazen öyle düşünsemde hedefimde ki kiloyu bi türlü alamıyorum 😭

Bende bazen öyle düşünsemde hedefimde ki kiloyu bi türlü alamıyorum 😭
Evet bende alamiyorum malesef ikiz bebekler dogurdum ondan sonra daha da zayifladim ölü gibi geziyorum ortafa. Rengim soluk
Gozler cukur agzim burnum kocaman duruyor hic begenmiyorum bu halimi. Ama o kimyasal seylere de karsiyim nasil alacagimi da bilmiyorum

Evet bende alamiyorum malesef ikiz bebekler dogurdum ondan sonra daha da zayifladim ölü gibi geziyorum ortafa. Rengim soluk
Gozler cukur agzim burnum kocaman duruyor hic begenmiyorum bu halimi. Ama o kimyasal seylere de karsiyim nasil alacagimi da bilmiyorum
Bende oğlumu doğurduktan sonra acayip kilo verdim herkes alırken ben nasıl verebiliyorum şaşırıyorum hergun 3 kere tartının üstündeyim 500 Gram alsam seviniyorum birde çevre faktörü var birde "ay ne kadar kötü olmuşsun,yemek mi yemiyorsun,çok kilo vermişsin bla bla 😒😒

Back
X