Herbalife Kullanarak Zayıflayan Bayanlar Buraya

PudraPembesi34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2014
196
59
Arkadaşlar çok yakın bir arkadaşım var, onun kuzeninin 10-15 kilo falan fazlası vardı. 2 ay kadar hiç görmedim kendisini. 1 saat önce markete giderken arkadaşımla o bahsettiğim kuzenini gördüm. Kız 2 ayda erimiş resmen, tanıyamadım bile. Tabi dururmuyum hemen sordum bunu nasıl yaptın diye!:KK57: HERBALİFE diye 3lü bir ürün kullandım milkshake gibi tadı var aromasını kendim seçtim hem tok tuttu hem günlük kalori miktarım azaldı,çayda yağ yağan enerji veren bir çay dedi.. Günlük olarak 40 dk tempolu yürüdüm ve sonuç bu dedi. Herbalife'ı duymuştum bakmıştım internetten seneler önce, ama pek fazla inanmıyordum açıkcası:KK12: Şimdi arkadaşımda öyle diyince acayip kafama takıldı. Gene internetten baktım bu ürünü alanlara kişisel beslenme danışmanı veriyorlarmış sürekli whatsapptan telden falan konuşabiliyormuşsun o sana böyle kullanman lazım vs diye öneriler söylüyormuş. Ama genede aklımda çok soru var, gerçekten kilo verebilirmiyim? burdan kullananlar varmı? her bünyede etki yaparmı?o_O Bende kilo vermek isteyenlerdenim, ben 2 sene önce kendi diyetimi oluşturup diyet yapmıştım spor yapıyordum ve günlük yaşamım aktifti kaçamak yapmadım 25 günde 6 kilo vermiştim. Ama 2 senede kilolarımı geri aldım hamile kaldım düşük yaptım:cry:, işten çıktım vs vs böyle verdiğimin 2 katını geri aldım. Geçen ayda fitnessa yazıldım herşey güzel gidiyodu çok kötü bi grip oldum 2 hafta gidemedim. üyeliğim aylıktı bitti, dolayısıyla oda yalan oldu. Herbalife kullananlar lütfen deneyimlerini paylaşsın, kişisel network gibi satılıyormu bilmiyorum ama onlar varsa lütfen kullandım gibi yorum yapmasın çünkü eğer yorumlardan memnun kalırsam, kişisel birinden, önerilen birinden almıycam. Orjinal sitesinden, beslenme danışmanı temin ederek almayı düşünürüm eğer almak istersem... İnternetten araştırmalarıma göre fiyatı biraz tuzlu oyüzden detaylı bi araştırmaya girdim, ayrıca sağlığı olumsuz yönde tetikleyen bir etki olurmu diye araştırıyorum işte. Cevaplar için şimdiden teşekkürler hanımlar..

canım benim iş yerindeki arkadaşım kullandı düzenli 7 kilo verdi..szaten aşırı kilolu biri değildi istediği kiloya ulaşınca bıraktı..normal yemeğini yedi abur cuber yemedi ve kilo almaya başladı yavaş yavaş..sonra ben işten ayrıldım..başka yere başladım az görüşüyoruz..geçen buluşltuk olduğu gibi geri almış..komşumuz bir teyze vardı o da kullandı hatta oğlu dr du. tahlillerle kontrol altında tutuyordu ve o da zyıfladı..sonra bırakıp normal yemek yemeye başlayınca o da geri aldı..sonuç olarak sürekli devam edemeyeceğin türde şeylere bulşma derim..sürekli düzenli abur cubur ve 3 beyaz olmayan bir düzenli beslenme seç kendine..hafta 1 gün ödüllendirrisin kendini..

canım benim iş yerindeki arkadaşım kullandı düzenli 7 kilo verdi..szaten aşırı kilolu biri değildi istediği kiloya ulaşınca bıraktı..normal yemeğini yedi abur cuber yemedi ve kilo almaya başladı yavaş yavaş..sonra ben işten ayrıldım..başka yere başladım az görüşüyoruz..geçen buluşltuk olduğu gibi geri almış..komşumuz bir teyze vardı o da kullandı hatta oğlu dr du. tahlillerle kontrol altında tutuyordu ve o da zyıfladı..sonra bırakıp normal yemek yemeye başlayınca o da geri aldı..sonuç olarak sürekli devam edemeyeceğin türde şeylere bulşma derim..sürekli düzenli abur cubur ve 3 beyaz olmayan bir düzenli beslenme seç kendine..hafta 1 gün ödüllendirrisin kendini..
ya bende spor ve diyetle kilo verdim 1 ay bile değildi 20 25 günde 7 kilo vermiştim geçmişte ama onuda 2 katını geri aldım daha sonra diyetisyenlerle konuştugumda, verdiğin kilonun en yazından yarısı kadar kiloyu sabit tutmak için beslenilmeli her verdiğin 3 kiloya 1 ay bunu uygulasaydın büyük ihtimal kilo almazdın dedi. belki onlarda bu sebepten kilo almışlardır
yani örneğin 12 kilo verdiniz, 12/3= 4 yani 4 ayda kilo sabitlemek için, koruma evresi adı altında kilonuzu ileri döneme kadar sabitlemek için... diyet değilmiş bu evre işte haftada 4 defa şu sebzeleri mikserden geçir bunları iç, kayısıdır şudur budur bundan şu kadar ye, eti haftada şu kadar tüket gibi bir takvimmiş

Ben kullandım suanda devam ediyorum ılk 3 gunde 3 kılo verdim

Gecmiştede vermiştim 4 ayda 20 kılo simdi dıyeceksınkı kılomu aldın ben hasimato hastasıyım hormanlar calısmıyor dogum yaptım hamilelimde ogrendım hasımato oldugumu kılo veremeyınce tekrardan basladım siddetle tavsıye edıyorum gercekten 3 gunde 3 kılo verınce inanamadım ben kilo veremeyen kısı olaraktan su içsem yarayan kişi olarak suan devam ediyorum guzel gıdıyor carsamba gunu bır hafta olucak ozaman bakıcam kac kılo verdım dıye

Gecmiştede vermiştim 4 ayda 20 kılo simdi dıyeceksınkı kılomu aldın ben hasimato hastasıyım hormanlar calısmıyor dogum yaptım hamilelimde ogrendım hasımato oldugumu kılo veremeyınce tekrardan basladım siddetle tavsıye edıyorum gercekten 3 gunde 3 kılo verınce inanamadım ben kilo veremeyen kısı olaraktan su içsem yarayan kişi olarak suan devam ediyorum guzel gıdıyor carsamba gunu bır hafta olucak ozaman bakıcam kac kılo verdım dıye
Canım instagram kullanıyormusun kullanıyor san takip etmek isterim benim hesap ...

Son düzenleyen: Moderatör:
X