• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

herbalife kullananlar burda mı?

escapist

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2012
52
4
36
kızlar herbalife kullananlar ya da kullanmak isteyenler ya da nasıl kullanılacağını bilemeyenler için bu sayfa altında her türlü bilgiyi desteği sağlayabilirim. uzun zamandır forumu kullanmıyordum ama artık aktif kullanmayı ve harkese yardımcı olmayı düşünüyorum

Ben kullandim kizlar maalesef bende ise yaramadi tam 2 kutusuna 350 tl verdim ama pisman oldum yani africa mango altin cilek herbalife hepsini kullandim ben sadece size yorum amacli yaziyorum alip almamak size kalmis

slm ermziren anneler kullanabiliyor mu bir çok yerde okudum ama kimisi kullanablir diyor kimisi kullanamaz diyor

Öncelikle merhabalar. Ben Herbalife hakkında bir araștırma yapıyorum. "Herbalife gerçekten zarar veriyor mu? "diye. Size birkaç soru sormak istiyorum cevap verirseniz çok memnun olurum. Öncelikle Herbalife kaç seneden beridir kullanıyorsunuz?
Herbalife kullanmadan önce kan tahlili yaptırdınız mı ve kullandıktan sonra yaptırdınız mı?
Eğer yaptırmıșsanız vücudunuzda bir farklılık meydana geldi mi?
Herbalife hala kullanıyor musunuz? Kullanmadığınız zamanlarda canınız çekiyor mu?
Bir de eğer hala kullandığınız ürün mevcutsa içindekiler kısmını çekip atabilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim .

Back