Herbalife kullanan var mı?

Merhaba herbalife almayı düşünüyorum. Shake, çay ve aloe ile başlayacağım sizce dogru bir secim mi yoksaşunu da al dediğiniz birşey var mı¿ Ayrıca çok korkuyorum mm

Hiiç boşuna alıpta paranıza yazık etmeyın der
Merhaba herbalife almayı düşünüyorum. Shake, çay ve aloe ile başlayacağım sizce dogru bir secim mi yoksaşunu da al dediğiniz birşey var mı¿ Ayrıca çok korkuyorum mm
Hiiç boşuna alıpta paranızı ziyan etmeyın derım..bende kullandım annemde kesınlıkle zayıflatmıyor.zaten zayıflatıcı bi özelliği yok .öğün yerıne gecıyor yanınsen shake yerine aynı kalorıde yemek yesende verırsın kilo..önemli olan az yemek dengeli yemek yemek..boşuna almayın yaxık paranıza.bıde acıktırıyo hiçte tok tutmuyor

Bugün vazgeçtim ve diyetisyene gittim. Bana da mantıklı gelmedi açıkçası. Yorum için teşekkür ederim

Merhaba bende Herbalife aktif yaşam koçuyum. Daha önce kiminle çalıştınız bilmiyorum ama size doğru bir beslenme uygulamadığı için etkili bir sonuç aldırmamış belli ki. Evet Herbalife bir zayıflama ürünü değil, sağlıklı beslenme ve aktif yaşam ürünleridir. İçerisinde bol miktarda lif bulunmakta ve lif yakımı sağlamaktadır. Üstelik bol miktarda protein de içerdiği için kasları koruyup güçlendirerek, kilo veriminde kaslardan değil yağlardan yakılmasına etki eder. Doğru ve düzenli bir beslenme programı ile de kilo vermemek mümkün değil.

İkincisi aynı kaloride yemek yesenizde kilo verirsiniz demişsiniz ama şöyle bir şey var ki, hangi yemek hem bir öğünde 24 vitamin ile minerali vücuda kazandırıp, hem bol lifli hem bol proteinli hem de düşük kaloridir? Shake ürünler arasında en sağlıklısıdır, hücreleri doyurur , boş ve gereksiz şekilde mideyi değil. Üstelik herbalife kullanırken doğru besinleri doğru saatlerde tüketerek az değil çok çok yiyerek de kilo verebilirsiniz, aç kalmadan.

Nasıl hangi yyemek bılmem su kadar vıtamin bulundurmaz demişsin..o fabrıkasyon canım ne olursa olsun ben sebze meyvefen bahsefıyorum pardonda asıl doğal ve vıtamınlı olan onlar bide utanmadan yazmışın..Allahın yarattığı sebze meyveyı dengeli bi şekılde yersek gayet güzelde zzayıflarız..ayrıca acıktırıyor doyurmuyor.malı satıcam dıye maval okumayın sallamayın boşa para kımse almasın burdan seslenıyorum alacaklara..

Annem ve ablam kullandılar
Gayet de kilo verdiler. İncecik oldular
Aç kalmadan, spor yapmadan
İşte tek kötü yanı kalıcı kilolar verilmedi sporsuz diyetsiz olduğu için
İçmediği bir iki günde kilo aldılar
Onlarda çok para gittiği için bıraktılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…