Herbalife konusunda bilgi lütfen ?

yercekimliikaranfil

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2025
14
4
1
26
Kızlar merhaba, herbalife ile zayıflayanlarınız oldu mu ? Sağlık açısından herhangi bir sıkıntısı var mı ? Kullananlar önerir mi ? Açıklayıcı bir şekilde yazabilirseniz çok sevinirim. Kullanıp kullanmama konusunda kararsızım.

Sakin sakin sakin bir akrabamız yatalak oldu yiyip içmeden kesildi 5yil süründü de ölüme zor kavuştu.

Merhaba ben 5 aydır kullanıyorum.Ve 84 kilodan 66 kiloya düştüm.Bu noktada koçluk ve ürün desteği isterseniz iletişime geçebilirsiniz.

Merhaba ben 5 aydır kullanıyorum.Ve 84 kilodan 66 kiloya düştüm.Bu noktada koçluk ve ürün desteği isterseniz iletişime geçebilirsiniz.
5 ayda az kilo vermişsiniz üstelik koçluk da yapıyorsunuz isterseniz ben size koçluk yapayım ayda 4 4.5 kilo garanti siz 3.6 vermişsiniz Herbalife da gerek yok paran cebinde kalacak

5 ayda az kilo vermişsiniz üstelik koçluk da yapıyorsunuz isterseniz ben size koçluk yapayım ayda 4 4.5 kilo garanti siz 3.6 vermişsiniz Herbalife da gerek yok paran cebinde kalacak
Siz fazla kilo vermeyi sağlıklı buluyorsunuz sanırım ama bence siz kendi bilginizi kendinize saklayın kimseye de ön ayak olmayın derim

Siz fazla kilo vermeyi sağlıklı buluyorsunuz sanırım ama bence siz kendi bilginizi kendinize saklayın kimseye de ön ayak olmayın derim
Hayır hiç de öyle sanmıyorum ayda ortalama 4 kilo idealdir benim kastettiğim ben serbest bir diyet uygulayarak sizin verdiğiniz kiloyu veriyorum siz cebinizden para harcayarak Herbalife alarak kilo veriyorsunuz fark burada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…