Herbalife ın yararları

Blackkitty

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2009
63
16
86
İstanbul
Herbalife yararlı mı? Kesinlikle katılmıyorum... Kullandım ve hiçbir faydasını görmedim... Üstelik bağırsak düzenimi tamamen bozdu... Hayatım boyunca kabızlık sorunu yaşamadım ama Herbalife sayesinde hemoroitim yerinden çıktı. Ciddi bir kanama yaşadım ve bu yüzden tuvalette baygınlık geçirdim.
Herbalife'ın öğün yerine yediğiniz tozu bağırsakta adeta taşa dönüşüyor. Eğer onu yiyip hemen tuvalete çıkamadıysanız zaten bir daha çıkmanız zor saatlerce tuvalette kalıp sonunda benim gibi oluyorsunuz. Bir daha ölsem kullanmam kimseye de tavsiye etmem...

herbalıfe ı bır ay kullandım.1ayda 4,5 kilo verdım.herhangı bır sorunda cıkarmadı benım ıcın tek zorlugu ac bırakmasıydı mıgren hastasıyım ac kaldımmı hemen basagrım baslıodu o yuzden bırakmak zorunda kaldım.kısa sure kullandıgım ıcın yararlı olup olmaması konusunda bırsey dıyemeyecegım delikafadulden

Gülcancım kesinlikle katılıyorum sana ,

Herhangi bir yan etkisi yok..

İlaç bileşimi olan ürünün içinde yan etki olur..

İçindeki herşey bitkisel..

Ben çok memnunum ve herkese tavsiye ederim..

hihoyyyt

kızlar ben de 20 gün kullandım ve 5 kilo verdim üstelik migren,m var ve hayatım boyunca kabızlık ile boğuştum. Ama herbalife ile çok rahat kilo verdim ama sadece öğün değil çayını da kullanıyorum. Çok memnunum üstelik süper enerjiğim yıllardır yapmadığım şey kalmadı ama ilk defa kilo veriyorum ben de tavsiye ederim

Kişisel danışmanına bu sorundan bahsetseydin aktif lif ürünüyla bu problemini çözebilirdi bu ürünün satışını gerçekleştiriyorum müşterilerimden bu şikayetle gelen olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…