MERHABA CANIMMM...GÜNAYDIN HERKESE :)
Ben mero :) 18 yaşındayım :) ve yazmaya başlıyorum

Sabah 8.00'da uyandım. Aç karnına tartıldım.Herbalife'a başlamadan önce başlangıç kilom 88 küsür olur diye düşünmüştüm

ama sipariş etmeye kesin karar verdiğim gün yememe içmeme dikkat etmeye başladım.88-89 arası gelirken bugün herbalife'a başladığım ilk gün olarak düşünmezsek 5 günde,5 günün ardıdan;
BAŞLANGIÇ KİLOM: 85.8
BEDEN ÖLÇÜLERİM:
Bel: 83
Kalça: 114
Göğüs: 102
Omuz: 45
Herbalife'ı saat 08.40 içtim ilk izlenimlerimide söyliyeyim

ilk önce vanilyalıyı denemek istedim.Tat olarak fındıklının daha hoş olduğunu duymuştum.vanilyalıyı da içmekten zorlananların yorumunu okuduğumda çekinerek vanilyalıyı içmek istedim.vanilya paketini açtığımda çok hoş vanilya kokusuyla karşılaştım.öyleki kaşık kaşık yiyesim geldi

2 yemek kaşığı vanilyalı toz karısımı 300ml suyla iyice karıstırarak içtim.Tadı kokusu kadar çekici değildi ama böyle dedim diye ürkmeyin hemen

tadı o kadar iticide değildi.içtiğimde su tadı vardı ama öyle 300ml direk kafama dikip içemedim.sanki her içtiğim yudum aşağıya inmiyor insanı şişirip tokluk hissi veriyordu.hatta 300mlden 50ml kaldığında anneme dedim anne bu kadar kaldı ama bem resmen doydum şiştim dedim :) tabi kalanıda içtim

genel olarak tadı iyiydi öğlende çayımı içeceğim.
Görüşmek üzere