• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HERBALİFE İLE ZAYIFLAMAAA ?

HvvBlt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2016
47
29
38
31
MERHABALAR ARKADAŞLAR HERBALİFE ÜRÜNLERİNDEN KULLANAN DENEYEN DENEYİM SAHİBİ OLAN ARKADAŞLAR VARMI ARAMIZDA ?

hayatta en son kullanacak oldugum üründür sakın bulaşma ve kullanma

hurafe..... az yemek + hareket tek çözüm....

ben görmedim yengemi kaybettik bu ilaçlar yüzünden uzak durmanı tavsiye ederim sağlıklı beslen gerisi geliyor

başın sağolsun.... bir de bunlar hala nasıl satılabiliyor hayret bir şey kaç kişi öldü yaa...

Basiniz saolsun :( uzuldum bir arkadasim milkshek tarzinda bir tozu varmis kullaniyormus uzun zamandir o onermisti de bende bir arastirayim demistim sporada yazilicam ayni zamanda aslinda oyel cokta bir kilom yok sadece 5 kilo vermem gerek 50 ye dusmek istiyorum ofiste calisiyorum gun icinde surekli oturuyorum butun kilomu da ise girdikten sonra aldim malesef bende cozum olabilir diye dusunmustum

Basiniz saolsun :KK43: uzuldum bir arkadasim milkshek tarzinda bir tozu varmis kullaniyormus uzun zamandir o onermisti de bende bir arastirayim demistim sporada yazilicam ayni zamanda aslinda oyel cokta bir kilom yok sadece 5 kilo vermem gerek 50 ye dusmek istiyorum ofiste calisiyorum gun icinde surekli oturuyorum butun kilomu da ise girdikten sonra aldim malesef bende cozum olabilir diye dusunmustum
sakın derim uzak dur dediğim gibi ekmek -makarna-pilavı kes düzenli kahvaltı yap birazda hareket tamamdır ben 96 kg 80 kg düştüm beni dinle boşver bulaşma arkadaşın onu bırakınca birden eski kilosundan fazla kilo alıcak o zaman beni hatırla iyiki kullanmamışım dersin

başın sağolsun.... bir de bunlar hala nasıl satılabiliyor hayret bir şey kaç kişi öldü yaa...
aynen canım insanları nasıl pazarlıyorlar ya şaşıyorum yengem 100 kg iken başladı bunlara bıraktı aldı bıraktı aldı derken 150 kg geçti önce böbrekleri iflas etti sonra yatalak sonra vefat etti nefret ediyorum bu ilaçlardan

Canım bende kullandım para tuzağı uzak dur bence ben hiç kilo veremedim onunla ama yegenim verdi bi 10 kilo bırakınca geri aldı tavsiye etmiyorum ben suan yediklerime dikkat ederek 16 kilo verdim diyet ve hareket şart

arkadaşlar bu ürünü kullanalı iki hafta oldu ve spor desteğiyle 4 kilo verdim vermeye de devam edeceğim bu ürün sayesinde enerjim yüksek mutluyum ve herkese tavsiye ediyorum. tabi ki iyi bir yaşam koçunuz olduğu sürece ideal kilonuza sağlıklı şekilde geleceksiniz. ben şanslıyım Ankara da iyilik meleği bir yaşam koçumla tanıştım isteyenler benle iletişime geçebilir. kendi kendinize kullanırsanız düzenli kilo veremezsiniz. olumsuz yorumlara aldanış etmeyin. kimi insanlar sağlık bakanlığının onayı yok diyorlar. onlara da şunu söylüyorum. Ürün ilaç değil ki ek gıda bu yüzden tarım ve hayvancılık bakanlığının onayı var. hangi ilacı sütle karıştırıp kullanabilir siniz ? ve hangi makarnanın veya diğer gıda ürünlerinin üzerinde sağlık bakanlığının onayı yazıyor ? aslında biraz mantıklı düşünseniz arasında ki ilişkiyi bulabileceksiniz.

Back