Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
HERBALİFE İLE ZAYIFLAMAAA ?
- Konu Sahibi HvvBlt
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.232
- 1.123
ben görmedim yengemi kaybettik bu ilaçlar yüzünden uzak durmanı tavsiye ederim sağlıklı beslen gerisi geliyorNasil neden canim ne gibi zararlarini gordun peki ?
- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
ben görmedim yengemi kaybettik bu ilaçlar yüzünden uzak durmanı tavsiye ederim sağlıklı beslen gerisi geliyor
başın sağolsun.... bir de bunlar hala nasıl satılabiliyor hayret bir şey kaç kişi öldü yaa...
Basiniz saolsun uzuldum bir arkadasim milkshek tarzinda bir tozu varmis kullaniyormus uzun zamandir o onermisti de bende bir arastirayim demistim sporada yazilicam ayni zamanda aslinda oyel cokta bir kilom yok sadece 5 kilo vermem gerek 50 ye dusmek istiyorum ofiste calisiyorum gun icinde surekli oturuyorum butun kilomu da ise girdikten sonra aldim malesef bende cozum olabilir diye dusunmustum
- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.232
- 1.123
kesinlikle canım ekmek+makarna+pilav kestim mi herşey yoluna giriyor ve halen daha insanlar kull anıyorlar şaşıyorum tamamen cahillikhurafe..... az yemek + hareket tek çözüm....
- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.232
- 1.123
sakın derim uzak dur dediğim gibi ekmek -makarna-pilavı kes düzenli kahvaltı yap birazda hareket tamamdır ben 96 kg 80 kg düştüm beni dinle boşver bulaşma arkadaşın onu bırakınca birden eski kilosundan fazla kilo alıcak o zaman beni hatırla iyiki kullanmamışım dersinBasiniz saolsun uzuldum bir arkadasim milkshek tarzinda bir tozu varmis kullaniyormus uzun zamandir o onermisti de bende bir arastirayim demistim sporada yazilicam ayni zamanda aslinda oyel cokta bir kilom yok sadece 5 kilo vermem gerek 50 ye dusmek istiyorum ofiste calisiyorum gun icinde surekli oturuyorum butun kilomu da ise girdikten sonra aldim malesef bende cozum olabilir diye dusunmustum
- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.232
- 1.123
aynen canım insanları nasıl pazarlıyorlar ya şaşıyorum yengem 100 kg iken başladı bunlara bıraktı aldı bıraktı aldı derken 150 kg geçti önce böbrekleri iflas etti sonra yatalak sonra vefat etti nefret ediyorum bu ilaçlardanbaşın sağolsun.... bir de bunlar hala nasıl satılabiliyor hayret bir şey kaç kişi öldü yaa...
- 19 Nisan 2013
- 45
- 18
- 38
arkadaşlar bu ürünü kullanalı iki hafta oldu ve spor desteğiyle 4 kilo verdim vermeye de devam edeceğim bu ürün sayesinde enerjim yüksek mutluyum ve herkese tavsiye ediyorum. tabi ki iyi bir yaşam koçunuz olduğu sürece ideal kilonuza sağlıklı şekilde geleceksiniz. ben şanslıyım Ankara da iyilik meleği bir yaşam koçumla tanıştım isteyenler benle iletişime geçebilir. kendi kendinize kullanırsanız düzenli kilo veremezsiniz. olumsuz yorumlara aldanış etmeyin. kimi insanlar sağlık bakanlığının onayı yok diyorlar. onlara da şunu söylüyorum. Ürün ilaç değil ki ek gıda bu yüzden tarım ve hayvancılık bakanlığının onayı var. hangi ilacı sütle karıştırıp kullanabilir siniz ? ve hangi makarnanın veya diğer gıda ürünlerinin üzerinde sağlık bakanlığının onayı yazıyor ? aslında biraz mantıklı düşünseniz arasında ki ilişkiyi bulabileceksiniz.