Herbalife ile yeniden zayıflıyorum‍♀️

goncakarabas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2014
101
46
53
Merhaba sevgili bayanlar yıllardır süren kilo verme macerama yeniden başladım. İlk başlarda kendi yöntemlerimle sürekli kilo verip verip geri aldım taaa ki Herbalife ile tanışana kadar. 1 ay öncesine kadar 76kiloydum. Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine ücretsiz yaşam koçum ve Herbalife ürünleri kullanarak 1ayda 7kilo verdim ve 35cm inceldim böylece kaybettiğim azim ve kararlılığım geri geldi. Kilo kontrolüm hala devam ediyor. Deneyimlerimi sizinle de paylaşmak istedim. Şuan 69 kiloyum. Hedefim ise 57 kilo... Benim gibi Herbalife kullanan arkadaşların da desteğini bekliyorum bol eksili günler

Ben de ilk başta tereddüt etmiştim hatta eşim de kullanmamı istemiyordu fakat benim yaşam koçumun 6aylık bebeği var ve emziriyor. Emzirdiği halde ürünleri kullanıyor. Doğum sonrası kilolarından o da bu sayede kurtulmuş. Çok yakın bir arkadaşım da kullanıyor kendisi 2ayda 16 kilo verdi. Çok araştırdım ürünleri ve firmayı 20yıllık bir firma ve üründen memnun kalmadığınızda para iadesi var. Hiçbir yan etkisini şuana kadar yaşamadım. Benden sonra eşim de kullanmaya başladı şuan çok memnunum

Bende yakında doğum yapacağım emzirir ken Parol bile içmek sakıncalı iken bu ilaçlar normal mı gerçekten de

Nasıl ulaşılabilir peki bu ilaçlara

Bu ilaç değil zaten tamamen bitkisel ve vücudumuzun diyet yaparken gerek duyduğu bütün vitaminleri içeren bir besin. Öğün yerine kullanılıyor satış yapan distribütörler var onlardan ulaşabilirsiniz ama tabi size ürün satmak değil önemli olan bilinçli bi şekilde yanınızda olup sizi sürekli kontrol etmek ve bilgilendirmek önemli. Benim yaşam koçum bu konuda çok iyi isterseniz sizi ona yönlendirebilirim özelden

Evet arkadaşlar bugünkü menümü yazıyorum

Sabah
Herbalife çikolatalı shake.
Ara Öğün
1 Bardak süt
2 Adet kuru kayısı

Öğle Yemeği
Bamya yemeği ve yoğurt
Ara Öğün
1 Bardak ayran ve 3 adet ceviz
Akşam Yemeği
Herbalife çikolatalı Shake.

O shakeler ne kadar oldu tat olarak hangileri var

Günaydınlar hala kullanıyor musunuz herbalife ürünlerini? Bende iki gün önce başladım çok araştırdım çoğu yerde zararlı şu hastalıkları başlatıyor felan yazıyorlar ama siz kullanmaya başlamışsınız kendimi cidden yalnız hissetmiyorum bu durumda ama işte hala aklıma takılan bazı şeyler var size sorabilirim diye düşündüm öncelikle ne kadar sürede etki göstermeye başladı bide ben çayını kullanıyorum birde suyu çok içiyorum sürekli lavaboya gidiyorum normal mi birde verilen kilolar geri iki katı halinde alınıyor mu? sorularımı cevaplarsanız çok sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim iyi günler

Ben herbalife danismaniyim kendimde sadecw 2 kilo verdim daha fazla veremedim bir turlu doymuyorum anlamiyorum karnimda acikiyor gozumde ac varmi boyle sorun yasayan

Ya arkadaşlar paketli gıda alıp düzenli tüketeceksiniz içerik okumayı birazda olsa biliyor olmak lazım. Satıcının lafına sağlığınız emanet edilmez.

Varsa elinizde ürün, atın tam içeriği kullanmak isteyen görsün. Muhtemelen fruktoz, glikoz, süt tozu, koruyucu var..başka bişey yoksa bile bunların hepsi ciddi zarar.

Kullanmaya devam eden var mı ben de almayı düşünüyorum ama karar veremedim tadı nasıl

Tadtan önce düşünmeniz gereken şeyler olması lazım. Tadı fena değildir diye tahim ediyorum, ama netten biraz baktım. İlk 2 içeriği bezelye proteini ve fruktoz tozu. Kullanmayın böyle saçma bir "gıda"yı.

Bende yakında doğum yapacağım emzirir ken Parol bile içmek sakıncalı iken bu ilaçlar normal mı gerçekten de

Nasıl ulaşılabilir peki bu ilaçlara
HERBALİFE ürünleri hakkında Bilgi sahibi olmak isterseniz bana ulaşabilirsiniz hem kullanıyorum hemde ücretsiz danışmanlık yapıyorum üye olup %25 indirimli ürünlere sahip olabilirsiniz meral

Son düzenleyen: Moderatör:
MERHABA ARKADAŞLAR KULLANMAYA DEVAM EDEN VARSA BİRBİRİMİZE DESTEK OLMAYA NE DERSİNİZ

Mwrhaba benimde bugün ikinci günüm. Ben sabah içiyorum öğlen ve aksam normal beslenme.onun yanında neler içiyorsunuz destek olsun diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…