- 21 Nisan 2014
- 101
- 46
- 53
- Konu Sahibi goncakarabas
-
Günaydınlar hala kullanıyor musunuz herbalife ürünlerini? Bende iki gün önce başladım çok araştırdım çoğu yerde zararlı şu hastalıkları başlatıyor felan yazıyorlar ama siz kullanmaya başlamışsınız kendimi cidden yalnız hissetmiyorum bu durumda ama işte hala aklıma takılan bazı şeyler var size sorabilirim diye düşündüm öncelikle ne kadar sürede etki göstermeye başladı bide ben çayını kullanıyorum birde suyu çok içiyorum sürekli lavaboya gidiyorum normal mi birde verilen kilolar geri iki katı halinde alınıyor mu? sorularımı cevaplarsanız çok sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim iyi günlerMerhaba sevgili bayanlar yıllardır süren kilo verme macerama yeniden başladım. İlk başlarda kendi yöntemlerimle sürekli kilo verip verip geri aldım taaa ki Herbalife ile tanışana kadar. 1 ay öncesine kadar 76kiloydum. Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine ücretsiz yaşam koçum ve Herbalife ürünleri kullanarak 1ayda 7kilo verdim ve 35cm inceldim böylece kaybettiğim azim ve kararlılığım geri geldi. Kilo kontrolüm hala devam ediyor. Deneyimlerimi sizinle de paylaşmak istedim. Şuan 69 kiloyum. Hedefim ise 57 kilo... Benim gibi Herbalife kullanan arkadaşların da desteğini bekliyorum bol eksili günler
Kullanmaya devam eden var mı ben de almayı düşünüyorum ama karar veremedim tadı nasıl
HERBALİFE ürünleri hakkında Bilgi sahibi olmak isterseniz bana ulaşabilirsiniz hem kullanıyorum hemde ücretsiz danışmanlık yapıyorum üye olup %25 indirimli ürünlere sahip olabilirsiniz meralBende yakında doğum yapacağım emzirir ken Parol bile içmek sakıncalı iken bu ilaçlar normal mı gerçekten de
Nasıl ulaşılabilir peki bu ilaçlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?