Herbalife başlayıp kullananlar burda mı ??

estetisyendlk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2018
4
2
1
34
Merhaba‍♀️ ben herbalife başladım 3 gün oldu kahvaltı yerine önce vitamin hapını aleo vera içeceğiyle alıyorum sonra çayı sonra shake içiyorum ama bana yalnız sabah kullanmamı söledi aldgım kişi yeterli olcak mı acaba ? Ben 10 kilo vermek istiyorum düğünüm olcak bu şekilde zayıflayan oldu mu ?

Kilo koruma programinda sabah shake diger ogunler normal yapiliyor. Aldigin kisi yanlis yonlendirmis olabilir.
Kilo vermek istiyorsan sabah aksam shake, öglen yemek yemelisin oda protein ve sebze agirlikli olmali. Bu sekilde uygulayabilirsin.

Evet vermek istiyorum ama bana sadece sabah kullan demişti akşam da başlamalıyım o zaman tşrkkür ederim siz kullandınız mı

MERHABA ARKADAŞLAR KULLANMAYA DEVAM EDEN VARSA BİRBİRİMİZE DESTEK OLMAYA NE DERSİNİZ

Merhaba‍♀️ ben herbalife başladım 3 gün oldu kahvaltı yerine önce vitamin hapını aleo vera içeceğiyle alıyorum sonra çayı sonra shake içiyorum ama bana yalnız sabah kullanmamı söledi aldgım kişi yeterli olcak mı acaba ? Ben 10 kilo vermek istiyorum düğünüm olcak bu şekilde zayıflayan oldu mu ?
Sizde durumlar nasıl acaba bende pazar günü başladım sonuç alabildiniz mi ?

Şimdilik iyi gidiyor bende ödem attım sanırım 2 kilo verdim ramazan programına geçeceğim bakalım inşallah iyi sonuçlar alırım shak midemi bulandırıyor beni zorluyor yani:KK43:((
Canim tatlandirabilirsin neli iciyorsun bilmiyorum ama tarcin, turk kahvesi sevdigin meyveler olabilir o sekilde dene birde

Türk kahvesi azda olsa içilir yapıyor :)) vanilyalı almıştım biran önce bitmesini istiyorum çikolatalı daha iyiymiş sanırım
Ben findikli denedim hic begenmedim damak zevki sanirim ablam bayildi ama tadina. Vanilyali guzel ama bir sure sonra ayni tad skmaya basladi icine tarcin, turk kahvesi koydum guzel oldu. Meyveli dene muzlu, cilekli guzel oluyor. hatta elinde cikolatali varsa cikolata ve vanilyayi karisitirip yapabilirsin onunda tadi guzel

Yıllardır Google de birşey arasam mutlaka bu sayfa çıkar ve bakarım.Sırf bu konuda yorum yeni üye oldum.Herbalife a başlayalı 3 hafta oldu.il iki hafta instagramdan aldığım ürünü kullandım.içime sinmedi bulunduğum şehirde herbalife kulübü var oraya üye oldum.66.5 ile başladım şu an 62.7.işe yarıyor mu diye merak edenler EVET yarıyor.ilk günler ödem atıyorsunuz.hızlı gidiyor kilolar.benim tavsiyem ilk ay bu işin eğitimini almış kişilerle kullanın.ben sabah işe gitmeden önce kulübe gidiyorum kahvaltılık Shake çay ve Aloe içiyorum.öğlen sağlıklı beslenme akşam Shake.çok fazla aç kalmıyorum sadece geceleri biraz acıkıyorum.herşey beyinde bitiyor bu ürünleri kullanıyorsak programa uycaz baktık sonuç alamıyoruz o zaman işe yaramıyor dicez.hiç kaçamak yapmıyorum hergün yürüyorum çünkü enerjim var.kemik agrılarım azaldı.gelelim verilen kiloların geri alınmasına.ben diyetisyene de çok gittim hem diyetisyene para veriyordum üstüne birde diyetisyenden çıkınca bir sürü market alışverişi masrafı oluyordu.çalıştığım için akşamları mutfaktan çıkamıyordum diyet listesindekileri hazırlıcam diye.diyetisyen de de çok güzel kilo verdim ama bırakınca aşırı yedim ve geri aldım.demek ki her şekilde dikkat etmezsek geri alınabilir.bu arada her bünye farklı kimisi geri alır kimisi almaz.herkes ilk başka kendi vücudunu tanımalı.ideal kilom 58 3 hafta daha kullanıp sonrasında çayına ve abarttığını günlerde Shake devam edecem.eskisi gibi yersem verdiğim kiloları geri alacağımı biliyorum.ama şuda var insan zayıflayınca kendini daha çok seviyor ve dikkat etmeye devam ediyor.emin olun bıraktığım zamanda burda yorum yapıcam

Benim pazartesi bir hafta olacak baslayali. Simdi regl oldum . Bu halimle bile 2 kilo kaybetmis gorunuyorum. Ama cok mide bulantisi yasiyorum. Dun aksam shake icemedim. İzgara hindi yedim. Oglen de domates corbasi icmistim. Bu mide bulantisi nasil gececek.? Tatlidan tiksindim resmen keske bu herbalife shakerin cirba tadinda olanlari da olsa

Back
X