Baloglusunannesiii Popüler Üye Kayıtlı Üye 16 Eylül 2017 1.180 788 34 11 Haziran 2018 Konu Sahibi Baloglusunannesiii #1 Merhaba Kızlar bu ürünü kullanmayı düşünüyorum. Ancak memnun olanlar var mı? Ürünü bırakınca kilo alırmıyım??? Yardımcı oluuuunn
Merhaba Kızlar bu ürünü kullanmayı düşünüyorum. Ancak memnun olanlar var mı? Ürünü bırakınca kilo alırmıyım??? Yardımcı oluuuunn
M MeLeKceyiz Üye Kayıtlı Üye 4 Nisan 2019 13 -2 36 4 Nisan 2019 Konu Sahibi Baloglusunannesiii #2 Arkadaslar herbal urunlerinden kullanan var mi? Urun nasildir, memnun kaldiniz mi? Kullanmayi dusunuyorum ama biraz arastirdim. Eski tarihlerden yorumlar hosuma gitmedi mi? Tereddutte kaldim..
Arkadaslar herbal urunlerinden kullanan var mi? Urun nasildir, memnun kaldiniz mi? Kullanmayi dusunuyorum ama biraz arastirdim. Eski tarihlerden yorumlar hosuma gitmedi mi? Tereddutte kaldim..
herbal_seyda Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 7 Nisan 2019 23 1 44 7 Nisan 2019 Konu Sahibi Baloglusunannesiii #3 Ürünler çok güzel. Ama danışman eşliğinde kullanman lazım. Doğru beslenme alışkanlıkları kazanmazsan her ne şekilde versen de geri alırsın.
Ürünler çok güzel. Ama danışman eşliğinde kullanman lazım. Doğru beslenme alışkanlıkları kazanmazsan her ne şekilde versen de geri alırsın.